Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Γκρίνια για τη διαιτησία από Σάββα Θεοδωρίδη!!

Αφού χαρακτήρισε το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης «αγγαρεία» για τον Ολυμπιακό, ο Σάββας Θεοδωρίδης έστρεψε τα πυρά του προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, αλλά και τη διοίκηση του αντιπάλου.

Γκρίνια για τη διαιτησία από Σάββα Θεοδωρίδη
Στο γεγονός πως το γκολ με το οποίο ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό ελέγχεται ως οφσάιντ στάθηκε ο Σάββας Θεοδωριδης μετά το ματς.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, τόνισε πως τέτοιου είδους αγώνες είναι αγγαρεία για τους «ερυθρόλευκους» και αφού δήλωσε αρχικά πως δεν θέλει να συγχαρεί κανέναν, συμπλήρωσε «συγχαρητήρια στον Αστέρα για τον τρόπο που κέρδισε»…

Η δήλωση του κ. Θεοδωρίδη:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι αγγαρεία για τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσω την ήττα γιατί ο Ολυμπιακός όπως βγαίνει πρωταθλητής από τον Ιανουάριο έτσι έχει μάθει και να χάνει. Δεν θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε κανέναν και έτσι θέλει την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου ο κύριος Καϋμενάκης; Με το δεύτερο γκολ που κέρδισε ο Αστέρας; Όλα τα δέχομαι απ' τους διαιτητές εκτός από φάσεις που κρίνουν αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στον Αστέρα με τον τρόπο που κέρδισε, μπράβο τους και να συνεχίσουν έτσι. Εμείς θα σοβαρευτούμε και θα τα πούμε και την Κυριακή και την Τετάρτη και παρακαλώ να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο γιατί έχει καιρό να συμβεί αυτό και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε και το Κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: