Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ντρογκμπά: «Λυπάμαι που δεν καταλαβαίνουν»

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά απάντησε στους οπαδούς της Γαλατάσαραϊ που τον επέκριναν για την απόδοσή του απέναντι στην Τσέλσι.

Ντρογκμπά: «Λυπάμαι που δεν καταλαβαίνουν»
Σκληρή κριτική για την απόδοσή του απέναντι στην Τσέλσι δέχτηκε από τον Τύπο και τους φιλάθλους της Γαλατάσαραϊ ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, που κατηγορήθηκε ότι άφησε το… συναίσθημα να τον επηρεάσει. Ο ίδιος με αφορμή τις κακές εμφανίσεις του ίδιου και της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια απευθύνθηκε στον κόσμο της «τσιμ μπομ» μέσω διαδικτυακού μηνύματος.

«Έχουν ακουστεί πολλές ψευδείς ιστορίες τις τελευταίες ημέρες και θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της Γαλατάσαραϊ που μας στηρίζουν ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Κανείς δεν είναι τέλειος και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε μετά από ήττες είναι να δουλέψουμε σκληρά. Είμαστε απογοητευμένοι όσο κι εσείς, αλλά θέλουμε τη βοήθειά σας για να μείνουμε ζωντανοί», ανέφερε ο Ιβοριανός φορ.

«Όσο για εκείνους που με κατέκριναν μετά τον αγώνα με την Τσέλσι, θέλω να πω ότι κι εγώ δεν είμαι χαρούμενος που χάσαμε. Ήθελα περισσότερο από καθετί να περάσουμε στα προημιτελικά, αλλά η Τσέλσι ήταν καλύτερη. Η αγάπη και ο σεβασμός μου για τους φίλους της Τσέλσι είναι ίδιος με αυτόν που τρέφω για τον κόσμο της Γαλατάσαραϊ και της Μαρσέιγ. Είναι φυσικό να χτίζεις μια σχέση με τον κόσμο κάθε ομάδας που έχεις αγωνιστεί κι αυτό είναι πάντα σημαντικό για μένα. Λυπάμαι που δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι. Ελπίζω σύντομα να είμαι και πάλι δυνατός για να βοηθήσω τη Γαλατάσαραϊ να ξεπεράσει αυτές τις δύσκολες στιγμές», πρόσθεσε.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: