Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ταυλαρίδης: «Ευχαριστώ τον κόσμο του ΟΦΗ»

Συγκινημένος από το θερμό χειροκρότημα που του επιφύλασσε ο κόσμος του ΟΦΗ κατά την επιστροφή του, ως αντίπαλος στο «Γεντί Κουλέ», παρουσιάστηκε ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Ταυλαρίδης: «Ευχαριστώ τον κόσμο του ΟΦΗ»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Στάθης Ταυλαρίδης για την υποδοχή που το επιφύλασσαν οι οπαδοί του ΟΦΗ στην επιστροφή του στο «Γεντί Κουλέ» ως αντίπαλος. Ο έμπειρος αμυντικός, μιλώντας στη Nova, δήλωσε απογοητευμένος από την ήττα του Ατρόμητου και δήλωσε αισιόδοξος για επιστροφή στις νίκες την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Ο κόσμος του ΟΦΗ ξέρει από ποδόσφαιρο και εκτιμάει αυτούς που φόρεσαν τη φανέλα του και τη σεβάστηκαν. Έτσι έγινε και με εμένα. Αγωνίστηκα ένα χρόνο και προσπάθησα να δώσω ότι ήταν δυνατόν. Τους ευχαριστώ για τη σημερινή ημέρα».

Για το τι δεν πήγε καλά κόντρα στον ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Σίγουρα είχαμε πολλές απουσίες, οι οποίες μας επηρέασαν. Αυτή η ήττα ίσως μας κάνει καλό γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Πανθρακικό εκτός έδρας. Θα επιστρέψουν και τα άλλα παιδιά και συνεχίζουμε ταπεινά με χαμηλά το κεφάλι. Ελπίζω το Σάββατο να πάνε καλύτερα τα πράγματα για εμάς και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το γεγονός ότι δεν είχαν την κατοχή όπως σε άλλα ματς: «Αυτό συνέβη κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά και κατόρθωσε να μας αιφνιδιάσει με τα γκολ που πέτυχε. Αν και οι φάσεις αυτές δεν προμήνυαν κίνδυνο για την εστία μας κατόρθωσε ο ΟΦΗ να βάλει δύο γκολ. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι και χωρίς πολλά λόγια και ελπίζω το Σάββατο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: