Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

«Θέλει μεγάλη προσοχή στις αντεπιθέσεις»

Δύσκολο περιμένει το αποψινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Σκόνδρας. «Άλλο το πρωτάθλημα και άλλο το Κύπελλο. Νομίζω πως θα φανούν πιο δυνατοί», σχολίασε.

«Θέλει μεγάλη προσοχή στις αντεπιθέσεις»
Να προσέξουν τις αντεπιθέσεις του Απόλλωνα χρειάζεται στον ΠΑΟΚ όπως δήλωσε ο Γιάννης Σκόρδας μιλώντας στην κάμερα της Nova. Ο 24χρονος αμυντικός τόνισε πως αν αυτός και οι συμπαίκτες του προσέξουν αυτό το στοιχείο στο παιχνίδι του αντιπάλου και δείξουν πάθος θα καταφέρουν να νικήσουν σήμερα (27/3, 19:30) στη Ριζούπολη.

«Κι αυτό θα είναι πάλι δύσκολο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες τον ΠΑΟΚ τον αντιμετωπίζουν 'κλειστά' κι ιδιαίτερα στις αντεπιθέσεις, εκεί θέλει μεγάλη προσοχή για μας. Αλλά νομίζω, όπως είπα πρέπει να δείξουμε κι εκεί πάθος, να δείξουμε τη δύναμη σαν ΠΑΟΚ και πιστεύω αν τ' αντέξουμε όλα αυτά και παίξουμε και καλά θα κερδίσουμε», ανέφερε ο Σκόνδρας.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες στην Τούμπα, όμως ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 3-0 στα δύο ματς για τους «8»του Κυπέλλου Ελλάδος. «Σίγουρα, άλλο το Κύπελλο, άλλο το πρωτάθλημα. Νομίζω θα φανούν πιο δυνατοί γιατί κι αυτοί είναι σε μια δύσκολη βαθμολογική θέση», σχολίασε σχετικά ο παίκτης του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: