Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Η ματσάρα, οι πιτσιρικάδες και η μαύρη σελίδα!!

«Ντου από Παντού» για την αγωνιστική με σχολιασμό για Αστέρας – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός – Καλλονή και Άρης – Εργοτέλης.
Τόσα πράγματα έγιναν σήμερα. Από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις, λοιπόν. Ας ξεκινήσουμε από το σημαντικότερο γεγονός, κατά τη γνώμη μου. Με την έννοια ότι ομάδες σαν τον Άρη δεν πέφτουν δα και κάθε μέρα.
Είναι μια μαύρη σελίδα, λοιπόν, για τον Άρη η σημερινή με τον υποβιβασμό. Όταν, όμως, είσαι ένας σύλλογος με ιστορία 100 ετών και τόσους οπαδούς να σε ακολουθούν, θα την βρεις σίγουρα την δύναμη για να κάνεις το μεγάλο καμ-μπακ. Ο Άρης, λοιπόν, βιώνει μια άσχημη στιγμή, ο κόσμος του αισθάνεται σαφέστατα πικραμένος, η Σούπερ Λίγκα χάνει μια βαριά φανέλα, αλλά Άρης είσαι. Θα επιστρέψεις στα σαλόνια.
Με άγρια ομορφιά
Πάμε στο Αστέρας – Ολυμπιακός. Ματσάρα είδαμε στην Τρίπολη. Κι έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι, όλα ήταν πιθανά. Από το να μείνει στο 1-1, μέχρι να κάνει το 1-2 ο Ολυμπιακός ή να γίνει το 2-1 από τον Αστέρα. Αν και το γκολ στις καθυστερήσεις, βέβαια, ήταν οφσάιντ όπως έδειξε πεντακάθαρα και το ριπλέι. Δεν χωρά αμφισβήτηση, δηλαδή.
Το παιχνίδι, πάντως, είχε άγρια ομορφιά, όπως λέγανε και οι παλιότεροι. Υπήρχε πάθος, γίνονταν φάσεις, βλέπαμε μονομαχίες. Και οι δυο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Με πιτσιρικάδες
Όσο για το Παναθηναϊκός – Καλλονή, σίγουρα είναι πολύ σημαντικό αυτό το 5 στα 5. Και ειδικά έτσι όπως έγινε. Με αρκετούς πιτσιρικάδες. Αν και για να τα λέμε όλα, το ματς δεν το παρακολούθησα ολόκληρο, αλλά με ζάπινγκ χάζευα που και που, αφού το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν στην Τρίπολη βάσει εξέλιξης αγώνα. Όπως και να έχει, πάντως, ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο καιρό μαζεύει αρκετά τρίποντα και δείχνει μια σταθερότητα.
Ξεχώρισε
Από τα άλλα ματς, θα ξεχωρίσω τη νίκη του ΟΦΗ. Πρώτον, επειδή ο Ατρόμητος είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, έστω κι αν σήμερα δεν έπαιξε καλά. Και δεύτερον, επειδή ο ΟΦΗ δείχνει τα δόντια του τις τελευταίες αγωνιστικές. Μην ξεχνάμε και το 1-0 με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: