Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

«Το οφείλουμε σε όσους πιστεύουν στην ιδέα του Άρη»

Μπορεί ο Άρης να γνώρισε και μαθηματικά τον υποβιβασμό του απ’ τη Σούπερ Λιγκ, όμως οι παίκτες δεν θα σταματήσουν να υπερασπίζοντας τα χρώματά του, σύμφωνα με τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη.

«Το οφείλουμε σε όσους πιστεύουν στην ιδέα του Άρη»
Το ότι οι παίκτες του Άρη δίνουν τα πάντα και θα συνεχίσουν να το κάνουν παρά τον υποβιβασμό της ομάδας τόνισε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Εργοτέλη.

Ο 29χρονος αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας πως σύντομα θα επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία.

«Όταν έχουμε ένα τέτοιο παιχνίδι πέφτουμε βαθμολογικά, αλλά αυτό δεν ανατρέπει το ότι εμείς θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Το οφείλουμε όχι μόνο στους εαυτούς μας, αλλά σε όσους πιστεύουν στην ιδέα του Άρη. Όλοι όσοι πιστεύουν σε αυτή την ομάδα πρέπει να ξέρουν ότι δίνουμε τα πάντα.

Χθες πήγαμε στην εκδήλωση και είδα τόσο κόσμο και τόση αγάπη και είναι ένας ακόμα λόγος που μας στεναχωρεί αυτό. Είναι μια ιστορική ομάδα και όλοι οι φίλαθλοι το ξέρουν ανεξαρτήτως χρώματος. Εύχομαι αυτή η ομάδα να επανέλθει εκεί που πρέπει γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα. Όλος ο κόσμος, είτε είναι Άρης, είτε όχι, θέλει αυτή την ομάδα στην πρώτη κατηγορία, για να υπάρχει ανταγωνιστικότητα. Είναι ένα πρωτάθλημα που το σέβονται ακόμα. Να μην χαθεί γιατί υπάρχουν πολλοί παίκτες και υλικό σε αυτή τη χώρα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: