Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Μπούρμπος: «Ο ΟΦΗ έπρεπε να είναι στην πεντάδα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του ΟΦΗ απέναντι στον Ατρόμητο αλλά και τη συνολική παρουσία της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Χρήστος Μπούρμπος.

Μπούρμπος: «Ο ΟΦΗ έπρεπε να είναι στην πεντάδα»
Χαρούμενος από την επικράτηση του ΟΦΗ απέναντι στον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ» εμφανίστηκε ο Χρήστος Μπούρμπος. Ο έμπειρος μπακ των Κρητικών, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως ο ΟΦΗ θα μπορούσε να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα βάσει της πορείας του στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Νομίζω ότι ο Ατρόμητος είναι από τις καλύτερες ομάδες της φετινής Σούπερ Λιγκ. Εμείς από την πλευρά μας θέλαμε τη νίκη για διάφορους λόγους όπως το να κρατήσουμε την έκτη θέση. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όμως καταφέραμε και πήραμε τους σημαντικούς τρεις βαθμούς».

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα: «Κάναμε δύο κλασικές ευκαιρίες και βάλαμε δύο γκολ. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να μειώσει το σκορ, όμως ήμασταν καλά κλεισμένοι και έτσι έμεινε το 2-0 που κατά τη γνώμη μου είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Για τη συνέχεια: «Εμείς θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους να κρατήσουμε την έκτη θέση. Κυνηγάμε και θέλουμε όλα τα παιχνίδια. Θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Έχουμε μπροστά μας και ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, τον ημιτελικό Κυπέλλου που πρέπει να δώσουμε και εκεί βάση».
Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Ο Λεβαδειακός στην έδρα του είναι πάρα πολύ ισχυρός. Θεωρώ ότι γενικά σαν ομάδα εμείς κοιτάμε το σύνολο να αποδίδει καλά προκειμένου να βγάλουμε το παιχνίδι που ξέρουμε στα ματς».

Για το αν θεωρεί τη φετινή χρονιά επιτυχημένη: «Θεωρώ ότι είναι μια επιτυχημένη χρονιά αν και δεν ξεκινήσαμε καλά. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ αξίζει να βρίσκεται εκεί που είναι και εύχομαι τις επόμενες χρονιές να μπορέσουμε να μπούμε και στην πεντάδα γιατί όπως βλέπουμε ο ΟΦΗ είναι πολύ δυνατός. Θεωρώ ότι είναι όλη η Κρήτη και πρέπει να βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: