Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

«Θα παραταχθούμε κανονικά στο γήπεδο»

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα παραταχθεί κανονικά στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Βύζαντα Μεγάρων και δεν θα συμμετάσχει στην αποχή, εξέδωσε η θεσσαλική ΠΑΕ.

«Θα παραταχθούμε κανονικά στο γήπεδο»
Αποστάσεις από τις υπόλοιπες ομάδες της Football League κράτησε ο Ολυμπιακός Βόλου, τονίζοντας πως δεν θα πάρει μέρος στην αποχή, που θα πραγματοποιήσουν οι υπόλοιπες ομάδες.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ανακοίνωσε πως θα παραταχθεί κανονικά στον αγωνιστικό χώρο των Μεγάρων, για τον αγώνα με τον Βύζαντα, ενώ στο τέλος δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για τον ΠΣΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με αφορμή την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή του να απέχουν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Football League από την 26η αγωνιστική, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι θα παραταχθεί κανονικά στο γήπεδο των Μεγάρων για την αναμέτρηση της με αντίπαλο τον Βύζαντα. Ο ΠΣΑΠ άργησε να θυμηθεί να κάνει απεργία και όλες οι υγιείς ομάδες καλούνται να αποτρέψουν ενέργειες που δυσφημούν το ποδόσφαιρο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: