Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Παναθηναϊκός… πρωταθλητισμού!

Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό που κάνει πορεία πρωταθλητή στο δεύτερο γύρο έχοντας περισσότερους βαθμούς από τον Ολυμπιακό μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. Η ενδεκάδα των… 22 ετών και οι 13 σκόρερ.

Παναθηναϊκός… πρωταθλητισμού
Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Όχι απλώς για την πέμπτη σερί νίκη που ανέβασε την ομάδα στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας, αλλά και για πολλούς άλλους λόγους.

Οι «πράσινοι» με το 3-0 επί της Καλλονής έφτασαν τους 32 βαθμούς στο δεύτερο γύρο και έχουν τη μεγαλύτερη συγκομιδή στην κατηγορία, ξεπερνώντας μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που έχει 31 βαθμούς από τη 18η αγωνιστική και μετά.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν χθες με ενδεκάδα που είχε μέσο όρο ηλικίας 24 ετών και 3 μηνών, ενώ μετά την είσοδο των Γιαννιτσάνη, Ρισβάνη και Δώνη ο αριθμός αυτός έπεσε στα 22 χρόνια.

Επιπροσθέτως απέδειξαν για μία ακόμη φορά πως μπορούν να τα καταφέρουν και χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος απουσίαζε, αλλά όπως και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια που δεν είχε αγωνιστεί (με Λεβαδειακό, Ξάνθη και Πανθρακικό), ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη.

Τέλος, ο Θανάσης Ντίνας έγινε χθες ο 13ος διαφορετικός παίκτης της ομάδας που βρίσκει δίχτυα, δείχνοντας πως υπάρχει πλουραλισμός στο σκοράρισμα.

Και ακόμη ψηλότερα

Ο Παναθηναϊκός έπιασε στους 62 βαθμούς τον Ατρόμητο (και τον ΠΑΟΚ που αγωνίζεται σήμερα στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα) και οι δύο ομάδες αναμετρώνται την Κυριακή στο Περιστέρι, σε ένα ματς που οι «πράσινοι» θέλουν το τρίποντο για να συνεχίσουν την αναρρίχησή τους στον πίνακα εν όψει και των play offs. Θα λείψουν και πάλι ο Λαγός με τον Μπαϊράμι, αλλά επανέρχεται ο Μπεργκ, ενώ πιθανώς να είναι στην αποστολή ο Πέτριτς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: