Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Μπράουν… μετά τη Μάλαγα!!

Από Παρασκευή οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεση του Μπόμπι Μπράουν στον Ολυμπιακό, καθώς όλοι είναι επικεντρωμένοι στον «τελικό» με τη Μάλαγα. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Μπράουν… μετά τη Μάλαγα
Η υπόθεση του Μπόμπι Μπράουν δεν έχει κλείσει για τον Ολυμπιακό, παρά τη δήλωση του Γιώργου Μπαρτζώκα κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Μάλαγα. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης είχε τονίσει πως «αυτή τη στιγμή δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν παίκτη» θέλοντας να έχει απόλυτα προσηλωμένους τους πάντες στον αποψινό τελικό με την Ουνικάχα για το Top 16.

Όμως το θέμα της απόκτησης του Μπράουν θα επανέλθει στο προσκήνιο από την Παρασκευή, ανεξάρτητα από την έκβαση του αγώνα στην Ανδαλουσία. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει στα χέρια του την πρόταση των «ερυθρόλευκων» και το μπαλάκι είναι στη δική του πλευρά. Μπορεί να έχει προτεραιότητα το ΝΒΑ και εξασφαλισμένο συμβόλαιο στην Κίνα για την επόμενη σεζόν (με περίπου 1,5 εκατ. ευρώ), ωστόσο αφενός μεν δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την ώρα από τις ΗΠΑ και αφετέρου κανείς δεν μπορεί να αψηφήσει τη δυνατότητα να παίξει στους πρωταθλητές Ευρώπης και να διεκδικήσει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο άλλοτε άσος της Σιένα, αλλά και του Άρη, βρίσκεται στο Λος Άντζελες, «ζυγίζει» τα δεδομένα και θα πάρει τις αποφάσεις του. Ο Ολυμπιακός δεν θα τον περιμένει… αιώνια, αλλά είναι αμφίβολο αν θα κινηθεί για άλλον γκαρντ σε περίπτωση που δεν καταφέρει να κάνει δικό του τον Μπράουν.

Υπενθυμίζεται πως ενδεχόμενη προσθήκη του Μπράουν (ή άλλου ξένου) σημαίνει πως θα πάρει τη θέση του Μάρντι Κόλινς στο ρόστερ της Α1 και σε αυτό δεν θα μπορέσει να δηλωθεί ποτέ, γιατί θα έχουν εξαντληθεί οι αλλαγές, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι. Θα μπορεί, ωστόσο, να ενεργοποιηθεί ξανά ο… ξεχασμένος Μίρζα Μπέγκιτς, που παραμένει δηλωμένος στο ελληνικό πρωτάθλημα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: