Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Βαριά «καμπάνα» στην Βασιλεία!!

Με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 107.000 ευρώ τιμωρήθηκε η Βασιλεία από την UEFA. Αιτία ήταν η ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς της στο ματς με τη Σάλτσμπουργκ για το Europa.

Βαριά «καμπάνα» στην Βασιλεία
"Βαριά" – όπως αναμενόταν - ήταν η «καμπάνα» για τη Βασιλεία από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου τιμώρησε την ελβετική ομάδα με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και με το «τσουχτερό» πρόστιμο των 107.000 ευρώ.

Αιτία, ήταν τα αντικείμενα που έριξαν στον αγωνιστικό χώρο οι Ελβετοί φίλαθλοι, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Σάλτσμπουργκ για τους "16" του Europa League και ανάγκασαν τον διαιτητή να διακόψει για λίγο τον αγώνα.

Θυμίζουμε ότι η Ελβετία είναι στη 13η θέση και απειλεί να προσπεράσει την Ελλάδα στην γενική κατάταξη της UEFA από την στιγμή που από εδώ και στο εξής δεν υπάρχει ελληνικός εκπρόσωπος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ετσι, αυτή η είδηση ίσως να ενεργήσει θετικά για τη χώρα μας, καθώς η Βασιλεία θα αγωνιστεί στους «8» του Europa League κόντρα στη Βαλένθια χωρίς τον κόσμο της. Η συγκεκριμένη ποινή είναι εφέσιμη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: