Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Θυμήθηκαν να «πετάξουν φωτιές»

Κάτι από την παλιά καλή Πόρτο θύμισαν οι «δράκοι» την Τετάρτη, νικώντας την Μπενφίκα με 1-0 για τα ημιτελικά του πορτογαλικού Κυπέλλου.

Θυμήθηκαν να «πετάξουν φωτιές»
Η Πόρτο νίκησε με 1-0 την Μπενφίκα στο «Ντραγκάο», στον πρώτο μεταξύ τους μεγάλο ημιτελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας και πήρε ένα μικρό, αλλά σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, ενόψει της ρεβάνς του «Ντα Λουζ» στις 16 Απριλίου, όπου αναμένεται να «πέσουν κορμιά» κόντρα σε μια φορμαρισμένη ομάδα που θα τα δώσει όλα για το νταμπλ, αφού φαίνεται πως έχει κατακτήσει ήδη τη φετινή Superliga.

Το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά, με τον Τζάκσον Μαρτίνεζ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 6’ και τους «αετούς» να έχουν μια ελαφριά υπεροχή μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι «δράκοι» υπερείχαν, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Αρτούρ.


ΠΟΡΤΟ: Φαμπιάνο Φρέιτας, Ντανίλο, Ντιέγκο Ρέγες, Μανγκαλά, Αλεξ Σάντρο, Ντεφούρ (87’ Κιντέρο), Φερνάντο, Ερέρα (75’ Κάρλος Εντουάρντο), Βαρέλα (62’ Γκίλας), Τζάκσον Μαρτίνεζ, Κουαρέσμα

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι, Σίλβα, Φέισα, Σάλβιο (81’ Μάρκοβιτς), Ρούμπεν Αμορίμ, Σουλεϊμάνι (65’ Γκαϊτάν), Ροντρίγκο (67’ Λίμα), Καρντόζο Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: