Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Το «ύστατο χαίρε» στον Νταϊφά!!

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού «αποχαιρέτησε» σήμερα τον Σταύρο Νταϊφά, ο οποίος τη Δευτέρα «έφυγε» απ’ τη ζωή σε ηλικία 87 ετών και σκόρπισε τη θλίψη στο σύλλογο.

Το «ύστατο χαίρε» στον Νταϊφά
Πλήθος κόσμου και πολλά μέλη της «οικογένειας» του Ολυμπιακού έδωσαν το «παρών» στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Παλαιό Φάληρο, όπου και «αποχαιρέτησαν» τον Σταύρο Νταϊφά.

Ο εκ των κορυφαίων προέδρων στην ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος «έφυγε» απ’ τη ζωή την Δευτέρα σε ηλικία 87 ετών και σήμερα μέσα σε βαθιά συγκίνηση οδηγήθηκε στην τελευταία του «κατοικία».

Μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ τους παίκτες των πρωταθλητών εκπροσώπησαν οι Ιμπαγάσα, Ρομπέρτο, Αβραάμ, Μανιάτης και Σάμαρης.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία παρευρέθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, πάρα πολλοί βετεράνοι του συλλόγου καθώς και αρκετοί αθλητές από τα υπόλοιπα τμήματα, δείγμα της θλίψης που σκόρπισε η απώλεια του εκπλιπόντος.

Δεκάδες στεφάνια υπήρχαν από τον αθλητικό και πολιτικό κόσμο, που θέλησαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: