Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Πέτγουεϊ: «Έτοιμοι για… τελικό»

Έτοιμος να δώσει μαζί με τους συμπαίκτες του το καλύτερο δυνατό για να φύγει ο Ολυμπιακός με τη νίκη από τη «Martin Carpena» δήλωσε στην κάμερα του www.sport-fm.gr o Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Πέτγουεϊ: «Έτοιμοι για… τελικό»
Είναι από τους πιο ανεβασμένους αγωνιστικά παίκτες του Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα και αυτός στον οποίο θα στηριχτεί περισσότερο στο αυριανό ματς με τη Μάλαγα ο Γιώργος Μπαρτζώκας για να καλύψει το «κενό» του τραυματία Γιώργου Πρίντεζη.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, λίγο πριν τη τελευταία προπόνηση των πρωταθλητών Ευρώπης στην Ανδαλουσία για το αυριανό παιχνίδι με τη Μάλαγα, μίλησε στην κάμερα του www.sport-fm.gr για το που θα κριθεί το παιχνίδι και τι θα πρέπει να κάνουν αυτός και οι συμπαίκτες του για να τα καταφέρουν….

Ακολουθεί ένα απόσπασμα των όσων είπε:
-Είναι ακόμα νωρίς αλλά παίζεται έναν… τελικό:
«Είμαστε έτοιμοι για αυτό τον τελικό. Είχαμε ένα καλό ταξίδι χθες, ξεκουραστήκαμε και για αύριο θα είμαστε στην κατάλληλη κατάσταση μετά από μία ακόμα καλή προπόνηση».

-Παίζεται με την ομάδα που έχει τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ…
«Πρέπει να έχουμε ενέργεια και να…απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο. Αν δεν έχουμε ενέργεια και δεν πιέσουμε πάνω στη μπάλα θα έχουμε μία δύσκολη νύχτα».

-Είσαι έτοιμος να αντικαταστήσεις το «κενό» του Πρίντεζη;
«Έτσι πρέπει να είναι οι μεγάλες ομάδες. Πάντα όλοι να είναι έτοιμοι να τους αντικαταστήσουν. Ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι, αλλά και οι φίλαθλοι ενδιαφέρονται για το αποτέλεσμα και όχι για αυτούς που λείπουν, γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: