Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Φουρλάνος: «Ήταν περίεργο να παίζω κόντρα στον ΠΑΟ»

Ο Σπύρος Φουρλάνος βρέθηκε για πρώτη φορά αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό, στο ματς της Καλλονής με τους "πράσινους", παιχνίδι ιδιαίτερο και περίεργο όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος.

Φουρλάνος: «Ήταν περίεργο να παίζω κόντρα στον ΠΑΟ»
Ο Σπύρος Φουρλάνος τέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στο ματς της Καλλονής για την 31η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και όπως εξήγησε ο ίδιος μετά το τέλος του παιχνιδιού (3-0), ήταν περίεργο να παίζει κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Παράλληλα ο μέσος της ομάδας της Λέσβου στάθηκε στις φάσεις των γκολ αναφέροντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν άντεξαν στην πίεση του "τριφυλλιού".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

-Για το παιχνίδι:

«Προσπαθήσαμε να διαβάσουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Ξέρουμε ότι είναι από τις ομάδες που παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο με κατοχή. Θεωρώ ότι παρουσιαστήκαμε καλά οργανωμένοι αλλά σε δύο φάσεις δεν αντέξαμε την πίεση, χάσαμε τη συγκέντρωση μας και φάγαμε γκολ».

Για το αν κέρδισαν πράγματα από το συγκεκριμένο ματς εν όψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ:

«Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός παίζει πιο ωραίο ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ. Είναι πιο δεμένοι σαν ομάδα. Δεν θεωρώ ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι τόσο δύσκολο όσο με τον Παναθηναϊκό σήμερα. Σίγουρα πρόκειται για δύο ομάδες αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε πιο διαβασμένοι στο επόμενο ματς».

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό:

«Έχω αγαπήσει αυτή την ομάδα καθώς ήμουν από δέκα χρονών εκεί. Ήταν περίεργο να παίζω κόντρα στην παλιά μου ομάδα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να δεχτούμε όλες τις συνθήκες».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Γάλας δήλωσε:

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας σε μία πολύ «καυτή» έδρα. Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε να πάρουμε ότι καλύτερο όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, χάσαμε δίκαια και πιστεύω να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα ματς».

Για το αν κέρδισαν πράγματα από το συγκεκριμένο ματς εν όψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα και με τον ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μεγάλη ομάδα, δύσκολο έδρα. Σε αυτά τα παιχνίδια δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αν αποσπάσεις κάποιο βαθμό ή βαθμούς είναι ευχής έργον. Δύσκολο μεν αλλά καθόλου ακατόρθωτο. Έχουμε μάθει σαν ομάδα να παλεύουμε όλα τα ματς και από εκεί και πέρα ας ελπίσουμε στο επόμενο ματς ότι θα μπορέσουμε να αποσπάσουμε κάτι καλύτερο».

Για τη μάχη της παραμονής:

«Σε κάθε αγωνιστική πιστεύω ότι ανεβαίνει η βαθμολογία για να μείνεις στην κατηγορία. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή θέση αλλά θα χρειαστούμε έναν, δύο βαθμούς για να πούμε ότι η υπόθεση παραμονή έχει επιτευχθεί. Πιστεύω στα επόμενα ματς να καταφέρουμε να πάρουμε τουλάχιστον ένα δύο βαθμούς για να είμαστε σίγουροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: