Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ποτέ δεν ξέρεις!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μαθηματικά κινδυνεύει ακόμα και θέλει να ξεμπερδεύει μία καλή με την υπόθεση παραμονή, ενώ θα φιλοξενήσει σήμερα (17:15, Novasports 1) τον αδιάφορο βαθμολογικά Πανθρακικό.

Ποτέ δεν ξέρεις
Πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη απέχει ο ΠΑΣ Γιάννινα και ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στη Superleague, καθώς του απομένουν τέσσερα παιχνίδια. Αρχής γενομένης από το αποψινό με τον σωμένο Πανθρακικό στους Ζωσιμάδες. Στη συνέχεια οι Ηπειρώτες θα παίξουν κατά σειρά με Εργοτέλη (εκτός), Ολυμπιακό (εντός) και Άρη (εκτός).

Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει τους Κίτσου, Λεάντρο, ενώ στην αποστολή βρίσκεται ξανά ο Κριστιάν Τσάβες, όπως και ο Μιχαήλ που δεν έπαιξε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα λόγω καρτών.

Η πιθανή ενδεκάδα είναι Βελλίδης στο τέρμα και στην άμυνα οι Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Στρούνα. Οι Λίλα, Τσουκαλάς θα παίξουν στον άξονα, με τον Γιάκο μπροστά τους. Ο Κοροβέσης θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο του κέντρου και ο Βίλα στο δεξί και στην κορυφή ο Ίλιτς.

Από την άλλη ο Πανθρακικός είναι εννέα πόντους μακριά από την 16η θέση και θα αγωνίζεται και του χρόνου στην πρώτη κατηγορία. Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεση του απόψε τον τιμωρημένο Τζάνη, αλλά και στους Ντιόγο, Λαδάκη, που έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν.

Η πιθανή ενδεκάδα είναι Αθανασιάδης, Εμπόου, Σαρακατσάνος, Μπεν Σαμπάτ, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Καθάριος, Χασομέρης και Ιγκόρ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: