Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

«Χρόνια πολλά, Ιβάν»

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου κλείνει 55 χρόνια ζωής και, όπως είναι εύλογο, σύσσωμη η «ασπρόμαυρη» οικογένεια του εξέφρασε τις πιο θερμές ευχές.

Αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρεται:
«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται Χρόνια Πολλά με υγεία και κάθε επιτυχία στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, κ. Ιβάν Σαββίδη που έγινε 55 ετών.

Τις δικές τους ευχές στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ έστειλαν μέσω του paokfc.gr και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. «Εύχομαι στον ιδιοκτήτη της ομάδας Χρόνια Πολλά, με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες», ήταν το μήνυμα του προπονητή της ομάδας, Γιώργος Γεωργιάδης και συνέχισε: «Του εύχομαι επίσης να έχει δύναμη και αντοχή στον αγώνα που ανέλαβε να αλλάξει την ιστορία της ομάδας. Ελπίζω να του ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη και να νιώθει περήφανος για την ομάδα του στο τέλος της σεζόν».

Οι ποδοσφαιριστές, δια μέσω του αρχηγού Δημήτρη Σαλπιγγίδη σημείωσαν: «Ευχόμαστε στον κ. Σαββίδη Χρόνια Πολλά, με υγεία και να πραγματοποιηθούν όλα του τα όνειρα. Όσο περνάει από το χέρι μας θα κάνουμε τα πάντα να του δώσουμε χαρές με τις αγωνιστικές μας επιτυχίες. Είμαστε χαρούμενοι που είναι δίπλα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: