Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

«Πρώτα το Κύπελλο για τον ΠΑΟΚ»

Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έχουν στο μυαλό τους οι Κοστίν Λαζάρ και Μιγκέλ Βίτορ -αν και ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα- όπως φάνηκε από τις δηλώσεις τους.

«Πρώτα το Κύπελλο για τον ΠΑΟΚ»
Περιθώρια για να επανακάμψει ο ΠΑΟΚ υπάρχουν καθώς θα ακολουθήσουν και τα παιχνίδια των play-off, ενώ στο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος είναι οριακά και τυχόν… λάθος που έχει προγραμματιστεί για τις 2 Απριλίου, δύσκολα διορθώνεται.

Πάνω σε αυτό πάτησαν Κοστίν Λαζάρ και Μιγκέλ Βίτορ σε δηλώσεις που έκαναν σε μπουτίκ του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο Ρουμάνος μέσος και ο Πορτογάλος μέσος δεν θα αγωνιστούν στο αυριανό ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, καθώς ο πρώτος είναι τραυματίας, ενώ ο δεύτερος αποβλήθηκε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και βρέθηκαν κοντά σε φίλους της ομάδας υπογράφοντας αυτόγραφα.

«Πηγαίνει καλά η αποθεραπεία μου. Σίγουρα θα είμαι έτοιμος στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να προλάβω και το πρώτο παιχνίδι για να μπορεί να υπολογίζει και σε εμένα ο προπονητής», είπε αρχικά ο Λαζάρ και πρόσθεσε:
«Η περίοδος που διανύουμε είναι καθοριστική για το θεσμό του Κυπέλλου. Σε δύο ματς παίζονται όλα. Μας ενδιαφέρει και το πρωτάθλημα, αλλά εκεί υπάρχουν και τα πλέι οφ που θα κριθούν όλα, όμως εμείς θέλουμε να μπούμε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία».

Από την πλευρά του ο Μιγκέλ Βίτορ δήλωσε: «Οι μέρες που διανύουμε είναι καθοριστικές για το Θεσμό του Κυπέλλου. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί είναι ο βασικός στόχος για εμάς. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μας ενδιαφέρουν τα ματς του πρωταθλήματος. Συμφωνώ με τον Λάζαρ ότι θα κριθούν όλα στα πλέι οφ, γι' αυτό και λέω ότι το πρώτο για εμάς είναι το Κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: