Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Μίτσελ: «Όταν είσαι πρωταθλητής, πρέπει να έχεις άλλη εικόνα»

Παράπονα για την εικόνα της ομάδας του είχε ο Μίτσελ, όπως δήλωσε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Αστέρα.

Μίτσελ: «Όταν είσαι πρωταθλητής, πρέπει να έχεις άλλη εικόνα»
Απόδοση που δεν αρμόζει σε πρωταθλητή είχε σύμφωνα με τον Μίτσελ ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα (2-1).

«Θέλω να συγχαρώ τον Αστέρα γιατί έκανε ένα έντονο παιχνίδι σήμερα και έπαιξε πολύ καλά. Μπορούσαν και οι δύο ομάδες να πάρουν τη νίκη. Εκμεταλλεύτηκε ο Αστέρας, τις φάσεις που έκανε και πήρε τη νίκη. Σήμερα κάναμε λάθη, αλλά αυτό ήταν αποτέλεσμα της καλής δουλειάς του Αστέρα και δικής μας μη αυτοσυγκέντρωσης. Το να έχεις κερδίσει το πρωτάθλημα, απαιτεί άλλη εικόνα. Ακόμα και αν είχαμε κερδίσει δεν θα ήμασταν χαρούμενοι», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Ερωτηθείς αν το μυαλό των παικτών του είναι ήδη στους ημιτελικούς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Ίσως να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και πριν δέκα μέρες είχαμε το μυαλό στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Απαιτείται συγκέντρωση στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω καμία ομάδα που χωρίς να δουλεύει να παίρνει τίτλους. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα γιατί έχουμε κάνει καλά παιχνίδια».

Σχολιάζοντας την παρουσία του Νίκου Βέργου, που πέτυχε το γκολ του Ολυμπιακού, είπε: «Έχει αποδείξει καλά στοιχεία. Σκέφτομαι την ακαδημία και είναι στο χέρι του Βέργου, όχι επειδή έβαλε το γκολ τώρα, αλλά έχει αποδείξει πως αξίζει ευκαιρίες. Είναι στο χέρι του να συνεχίσει να τις παίρνει».

Τέλος, για το αν βλέπει τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις να παίζει σε μεγαλύτερη ομάδα, είπε: «Δεν ξέρω, δεν έχω τέτοια ικανότητα αυτή την στιγμή. Είναι ένας ικανός παίκτης και είναι πολύ καλός στον Αστέρα Τρίπολης. Ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα γιατί είχε την ικανότητα να γέρνει το παιχνίδι υπέρ της ομάδας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: