Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

«Να δοθούν εξηγήσεις»

image_resizer
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε  ένα από τα μέλη της διοικούσας Επιτροπής του Γ.Σ. Ηρακλή, ο Κώστας Τσιργογιάννης. Αναφέρθηκε στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που πρόκειται να γίνει και τόνισε πως όλα αυτά που συμβαίνουν στον “Γηραιό” τον τελευταίο καιρό είναι ντροπιαστικά για την εικόνα και την ιστορία του συλλόγου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Τσιργογιάννης:
Για την Γ.Σ που θα γίνει:
“Είναι μια έκτακτη Γενική Συνέλευση που πρέπει να παρευρεθεί ο κόσμος του Ηρακλή αλλά πρώτα από όλα οι εκπρόσωποι της “Ηρακλής Μετοχική” ώστε να δοθούν εξηγήσεις να μάθουμε τι έγινε, τι γίνεται και γιατί φτάσαμε εδώ. Η ΠΑΕ φαίνεται πως είναι ακέφαλη από την στιγμή που αυτοί οι άνθρωποι έτρεχαν την ΠΑΕ και παραιτήθηκαν όλοι. Πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί παραιτήθηκαν, τι έγινε με το θέμα του προπονητή καθώς η εικόνα που δίνει ο Ηρακλής δεν εκπροσωπεί αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Σαν Γ.Σ Ηρακλής δεν προσκληθήκαμε σε καμιά συγκέντρωση και σε μια συνεύρεση με αυτούς τους ανθρώπους για να ακούσαμε ποτέ από πρώτο χέρι τι έχει γίνει. Σήμερα τους καλούμε να μας πούνε ακριβώς τι έχει γίνει. Ήταν η δεν ήταν διοίκηση; Ποια είναι η σχέση με τον κ. Παπαδόπουλο αν υπάρχει κάποια σχέση; Ποιος είναι ο ρόλος του κ. Παπαδόπουλου; Αυτά νομίζω δεν τα ξέρουμε και δεν τα ξέρει ο κόσμος. Η συνέλευση είναι στις επτά το απόγευμα στο “Κατσάνειο”. Έχει καλεστεί ο κόσμος και η επιτροπή. Αυτό που περιμένουμε και αυτό πρέπει να γίνει είναι η ενημέρωση του τι έγινε. Πρέπει να ξέρουμε που πάμε. Αυτή η εικόνα που δείχνει ο Ηρακλής είναι ντροπή για τον σύλλογο”.
Για το αν θα δημιουργηθεί μια νέα επιτροπή:
“Αυτά βγαίνουν μέσα από τις συνελεύσεις. Πιστεύω θα υπάρξουν κάποιες προτάσεις. Ελπίζω να έρθει κόσμος καθώς καλώς η κακώς τα τελευταία χρόνια ο κόσμος συνομιλεί μέσω facebook. Ας τα αφήσουν αυτά στην άκρη και ας έρθουν στο “Κατσάνειο” να κάνουν τις προτάσεις τους για να δούμε τι θα κάνουμε. Η ομάδα έχει ένα δύσκολο παιχνίδι, δυστυχώς λέμε πως έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι με την Ζάκυνθο. Πιστεύω θα μπούμε πλέι οφ και να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο. Ο Ηρακλής για εμάς είναι κάτι διαφορετικό και πρέπει να το αποδείξουμε. Είμαστε σε ένα σημείο που λέμε πως δεν πάει παρά κάτω όμως το βαρέλι δεν έχει πάτο. Πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο και να δούμε πολύ διαφορετικά το αύριο”.
Για την πρόταση του Γ.Σ Ηρακλή που συζητείται:
“Σήμερα συζητείται στο περιφερειακό συμβούλιο η πρόταση του Γ.Σ Ηρακλή. Ίσως έχουμε και το αποτέλεσμα αυτής της συζήτησης εφόσον γίνει.  Μετά το θέμα της ανάκλησης και τις διάφορε συζητήσεις που έγιναν με την οικονομική επιτροπή της περιφέρειας φτάσαμε στο σημείο, αυτό που λέγαμε τα τελευταία χρόνια, τα χρέη τα βαρύνουν τα φυσικά πρόσωπα των εκάστοτε διοικήσεων του Ηρακλή αν αποδειχτεί πως φταίνε από την δικαιοσύνη και απεγκλωβιστεί ο Γ.Σ Ηρακλής, ώστε να μπορεί δουλέψει ο σύλλογος, να παράγει έσοδα ώστε να μπορεί να κάνει την αποπληρωμή των χρεών”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: