Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

«Μία νίκη για να σωθούμε»

Ο στόχος του Παναιτωλικού είναι να εξασφαλίσει την παραμονή στη Superleague, παρότι απέχει αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη, σύμφωνα με τον Μάκη Χάβο. «Ανεπίτρεπτο να δέχεσαι τέτοιο γκολ», σχολίασε.

«Μία νίκη για να σωθούμε»
Τη σωτηρία έχει ακόμη στο μυαλό του ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος. Αυτό ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όπου οι δύο ομάδες ήρθες ισόπαλες.

Τα «καναρίνια» απέχουν επτά πόντους από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά στοχεύουν στη νίκη και στον προσεχή αγώνα με τη Βέροια, όπως είπε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος ανέφερε ότι είναι ανεπίτρεπτο μια ομάδα να δέχεται γκολ σαν αυτό με το οποίο ο Παναιτωλικός έμεινε πίσω στο σκορ.

«Ήρθαμε με στόχο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο α' ημίχρονο για ένα 25λεπτο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, όμως χωρίς να κάνει ο αντίπαλός μας ευκαιρία, δεχθήκαμε ένα ανεπίτρεπτο γκολ. Στο β΄ ημίχρονο πιέσαμε, ισοφαρίσαμε, χάσαμε δυο ευκαιρίες, όμως εν τέλει πήραμε ένα σημαντικό βαθμό. περίμενα τον αντίπαλό μας πιο επιθετικό. Όμως το ματς πήγε στην κόντρα, κάτι που εμείς επιθυμούσαμε. Μέχρι το 25' εμείς είχαμε τη μπάλα και την κατοχή», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Χάβου για το ματς και πρόσθεσε:

Ερωτηθείς αν σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες μέχρι το τέλος της σεζόν, απάντησε: «Θεωρώ ότι είναι σωστό να πάρουν χρόνο συμμετοχής κι αυτά τα παιδιά. Θέλουμε όμως τη νίκη με την Βέροια, οπότε αυτά θα τα σκεφτούμε μετά το Σάββατο το βράδυ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: