Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

«Δίνουν δικαιώματα οι διαιτητές»

Πολλά και σοβαρά λάθη έκαναν οι διαιτητές στους αγώνες της Τετάρτης για την 31η αγωνιστική. «Δίνουν δικαιώματα», δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δίνουν δικαιώματα οι διαιτητές»
Απρόσεχτοι και με πολλά λάθη που προκαλούν τις διαμαρτυρίες των ομάδων ήταν οι περισσότεροι διαιτητές των αγώνων της Τετάρτης για την 31η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν δεδομένο πως θα είχαμε φωνές για τη διαιτησία στο τέλος του πρωταθλήματος, αλλά και οι διαιτητές δίνουν δικαιώματα. Πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικοί και οι διαιτητές και αυτοί που τους ορίζουν», δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας.

Αναλυτικά η «έκθεσή» του για τις διαιτησίες στα χθεσινά ματς:

Βέροια-Skoda Ξάνθη (3-2): Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)

«Ο Σπάθας έκανε λάθη στην εφαρμογή των κανονισμών και στον πειθαρχικό έλεγχο. Η αποβολή του Βασιλακάκη ήταν πολύ αυστηρή. Είναι καλός διαιτητής και ότι έμεινε καιρό απέξω ίσως επηρέασε την απόδοσή του».
Πλατανιάς-Λεβαδειακός (2-0): Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

«Μελανό σημείο ήταν η αποβολή του Κασναφέρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Δεν έπρεπε να δοθεί καν φάουλ».
Πανιώνιος-Παναιτωλικός (1-1): Γιώργος Λιαχούδης (Μακεδονίας)

«Είναι άσχημο για μια ομάδα που πασχίζει να σωθεί να αδικείται από τη διαιτησία. Υπάρχει διπλό πέναλτι που κάνει ο Μπικέι στον Γιάννου, που δεν δόθηκε. Σωστά πάντως ακυρώθηκε το γκολ του Καμπάνταη ως οφσάιντ στις καθυστερήσεις».
Άρης-Εργοτέλης (0-2): Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)

«Έκανε καλή διαιτησία ο Θάνος, χωρίς προβλήματα. Σωστά απέβαλε τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη».
ΟΦΗ-Ατρόμητος (2-0): Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

«Ο Κουτσιαύτης πέρασε από το γήπεδο χωρίς να ασχοληθεί κανείς μαζί του και αυτό είναι επιτυχία».
Παναθηναϊκός-Καλλονή (3-0); Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)

«Έκανε εξαιρετική διαιτησία ο Τριτσώνης μαζί με τους βοηθούς και κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί τους, πράγμα που είναι πάντα θετικό».
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (2-1): Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)

«Είχαμε πολλά λάθη, περισσότερο από τους βοηθούς. Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Ντε Μπλάσις ως οφσάιντ, αλλά έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη γιατί συνέχισε τη φάση. Κακώς μέτρησε το 2-1 γιατί ήταν οφσάιντ ο σκόρερ του Αστέρα. Επίσης υπήρχε ένα οφσάιντ στον Βέργο, που δεν δόθηκε από τον βοηθό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: