Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

«Αν έμπαινε το δοκάρι…»

Στη φάση του δοκαριού του Ατρομήτου στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΟΦΗ, τονίζοντας πως αν η μπάλα έμπαινε στα δίχτυα, η ομάδα του θα ξαναέμπαινε στο παιχνίδι.

«Αν έμπαινε το δοκάρι…»
Στα γκολ που δέχτηκε ο Ατρόμητος, αλλά και στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία που είχε με το δοκάρι του Μπρίτο αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός του συλλόγου του Περιστερίου τόνισε πως σε εκείνο το χρονικό σημείο η ομάδα του θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, ενώ σχολίασε και την έλλειψη φάσεων στο παιχνίδι.

«Όποια ομάδα πετύχαινε το γκολ θα κέρδιζε. Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι , με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις εστίες και αυτό δεν ήταν ευχάριστο για τον κόσμο. Στο πρώτο γκολ μας βρήκε ο αντίπαλος ανοργάνωτους , δε μπορέσαμε να αντιδράσουμε όπως έπρεπε. Χάσαμε λίγο τη συνοχή μας από τις πολλές αλλαγές. Θα μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι αν έμπαινε το δοκάρι. Εύχομαι καλή συνεχεία στον ΟΦΗ και καλή επιτυχία στο Κύπελλο».

Σε ερώτηση που του έγινε για το ματς ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό για το δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανέφερε: «Είναι εφικτός ο στόχος του τελικού. Είναι δύσκολο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια γιατί ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: