Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ράιτ: «Στη Βαρκελώνη για τη νίκη»

Είναι δύσκολο, αλλά δεν παύει να είναι στόχος. «Πάμε για νίκη με την Μπαρτσελόνα», δηλώνει ο Ζακ Ράιτ δίνοντας το σύνθημα στον Παναθηναϊκό εν όψει του αγώνα της Παρασκευής.

Ράιτ: «Στη Βαρκελώνη για τη νίκη»
Ο Παναθηναϊκός αναζητεί την υπέρβαση απέναντι στην Μπαρτσελόνα την Παρασκευή στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», αν και η πρόκρισή του δεν εξαρτάται από το παιχνίδι αυτό. Ο Ζακ Ράιτ γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα απέναντι στους αήττητους Καταλανούς δεν διστάζει να μιλήσει για νίκη.

«Η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα που έχει παίξει πολύ καλά μέχρι τώρα και είναι η μοναδική αήττητη στο Top 16. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ καλά αυτές τις μέρες και θα πάμε στη Βαρκελώνη με στόχο να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε στην «Πράσινη».

Για την ώρα, δε, ο Αμερικανός γκαρντ αποφεύγει τους υπολογισμούς και τα κομπιουτεράκια. «Όπως είναι η κατάσταση στον όμιλο, δεν μας επιτρέπει να σκεφτούμε τα επόμενα ματς παρά μόνο εκείνο με την Μπαρτσελόνα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κι εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό. Κοιτάμε ξεχωριστά κάθε ματς», τόνισε.

Αναφορικά με τη νέα φιλοσοφία του Παναθηναϊκού, που θέλει και προσπαθεί να ανοίξει το ρυθμό στην επίθεση, είπε: «Ο κόουτς Αλβέρτης δίνει μεγάλη έμφαση στην ταχύτητα, στη γρήγορη μεταφορά της μπάλας από τη μια ρακέτα στην άλλη και μας λέει να τρέχουμε αλλά προσέχοντας παράλληλα την άμυνα. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως μπορεί να παίξει καλή άμυνα. Θέλουμε όμως να ανεβάσουμε το σκορ και η οδηγία είναι να τρέξουμε και να βγάζουμε ενέργεια σε κάθε παιχνίδι».

Αυτό το νέο στυλ βολεύει τον γοργοπόδαρο Ράιτ. «Μου ταιριάζει αυτό το στυλ που παίζει η ομάδα, ειδικά το να δίνω ώθηση. Όπως οι συμπαίκτες μου, έτσι κι εγώ, προσπαθώ να παλεύω μέσα στο γήπεδο», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: