Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Άνοιξη μόνο ο… Βέργος!!

Η παρουσία και το παρθενικό γκολ του Νίκου Βέργου ήταν το μοναδικό κέρδος του Ολυμπιακού στην ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Κάκιστος ο Μάρτιος για τους «ερυθρόλευκους». Φωνές για διαιτησία.

Άνοιξη μόνο ο… Βέργος
Σε… γδάρτη εξελίσσεται ο Μάρτης για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη χθεσινή τους ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη συμπλήρωσαν τέσσερις στα τελευταία έξι παιχνίδια τους (αφού είχαν προηγηθεί αυτές από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Μαν. Γιουνάιτεντ), ενώ πλέον έχουν τη δεύτερη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στον δεύτερο γύρο με 31 πόντους, έναντι 32 του Παναθηναϊκού.

Η κάμψη στην απόδοση της ομάδας είναι εμφανής και παρότι είναι δεδομένο ότι όλοι έχουν επικεντρωθεί πλέον στους ημιτελικούς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει μεγάλο κίνητρο για το πρωτάθλημα που έχει κατακτηθεί μαθηματικά εδώ και δέκα μέρες αλλά ουσιαστικά εδώ και… μήνες, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να χαλάσει στο τέλος τις καλές εντυπώσεις που είχε αφήσει μέχρι τώρα.

Φωνάζει για τη διαιτησία

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν πολλά παράπονα για τη χθεσινή διαιτησία, τα οποία εκφράστηκαν και δια στόματος του Σάββα Θεοδωρίδη, αλλά και από τη φιλοξενία. Το νικητήριο γκολ του Αστέρα ήρθε από θέση οφσάιντ, ενώ από πλευράς «ερυθρολεύκων» γίνεται λόγος για ύβρεις οπαδών και όχι μόνο κατά των παικτών της ομάδας στο γήπεδο και στα αποδυτήρια.

Αν δεν ήταν και ο Βέργος…

Αν μπορεί να βρει κάποιος κάτι θετικό στην κακή εικόνα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, αφορά τον Νίκο Βέργο. Ο 18χρονος φορ πέρασε σαν αλλαγή και σχεδόν αμέσως πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ανδρική ομάδα. Ο Μίτσελ δείχνει να τον εμπιστεύεται, κάτι που είχε φανεί και από τη χρησιμοποίησή του στη ρεβάνς με τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Μάλιστα δεδομένων και των προβλημάτων στην επιθετική γραμμή, αναμένεται να πάρει κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι παίκτες κυμάνθηκαν από χαμηλά ως μέτρια επίπεδα απόδοσης και ο Μίτσελ είχε πολλά παράπονα τονίζοντας μετά τον αγώνα πως η εμφάνιση της ομάδας του δεν άρμοζε σε πρωταθλήτρια. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δει σαφώς καλύτερο πρόσωπο στο ματς της Κυριακής απέναντι στον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», αν και είναι πάλι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε rotation, αφού την ερχόμενη Τετάρτη υπάρχει ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

*Ο Νίκος Βέργος έγινε ο 19ος διαφορετικός σκόρερ του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα. Αν μη τι άλλο, υπάρχει πλουραλισμός.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: