Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Η επόμενη ημέρα άρχισε!!

Μαύρα γενέθλια έκαναν στον Άρη μετά τον υποβιβασμό του και πλέον έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν θα συνεχίσει ο Λάμπρός Σκόρδας στην προεδρία, αλλά και το που θα αγωνισθούν του χρόνου οι «κίτρινοι».

Η επόμενη ημέρα άρχισε
Ο Άρης δεν κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα, κάνοντας το «θαύμα» και υποβιβάστηκε και μαθηματικά τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η επόμενη μέρα της εντός έδρας ήττας από τον Εργοτέλη «τρέχει» στη σκιά αρκετών ερωτημάτων.

Το πιο απλό έχει να κάνει με την τεχνική ηγεσία. Ο Σούλης Παπαδόπουλος αποτελεί παρελθόν και εκτός απρόοπτου θα τον διαδεχθεί ο Νίκος Πασιαλής από την ομάδα Νέων. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που απασχολεί ελάχιστα, καθώς οι «κίτρινοι» δεν έχουν να στόχο να κυνηγήσουν κάτι μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει με ποια διοίκηση θα πορευτεί στο άμεσο μέλλον η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Λάμπρος Σκόρδας δεν είναι διατεθειμένος να φύγει, όπως φάνηκε από τη γραπή του τοποθέτηση, εφόσον δεν βρεθεί κάποιος επενδυτής. Μεγάλλο κομμάτι του κόσμου πάντως δεν τον θέλει και το έδειξε για άλλη μια φορά χθες στο «Κλ. Βικελίδης». Στις μάχες που έχει δώσει τη φετινή σεζόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ βγήκε νικητής. Ωστόσο, ότι δεν κατάφερε να κάνει η ΚΜΑ, προσπαθώντας να ρίξει τη νυν διοίκηση ίσως να μπορέσει να κάνει ο λαός της ομάδας, καθώς μετά τον βέβαιο υποβιβασμό η οργή ξεχειλίζει.

Το μέλλον του Άρη ανήκει σε υποδεέστερη κατηγορία, αλλά το ερώτημα είναι σε ποια. Θα αγωνιστεί στη Football League ή θα ακολουθηθεί το… μοντέλο ΑΕΚ, που θα προβλέπει εκκαθάριση της ΠΑΕ και συμμετοχή στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής. Αν δεν γίνει γνωστό όμως πρώτα ποιο ΔΣ θα κινήσει τα νήματα, δεν μπορεί κανείς να απαντήσει στο παραπάνω ερώτημα. Ο Λάμπρος Σκόρδας πάντως, όπως φάνηκε από τη χθεσινή του δήλωση, δεν θεωρεί καλή λύση το δεύτερο σενάριο. «Η επιλογή της Γ’ Εθνικής και της διάλυσης δεν πρέπει να αποτελέσουν επιλογή», ανέφερε χαρακτηριστικά και θέλει να σώσει την ομάδα με υπαγωγή της στο άρθρο 99.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: