Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

«Νίκη για την ψυχολογία μας»

Το «τρίποντο» που θα τον ανεβάσει στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και ψυχολογικά ψάχνει σήμερα (27/3, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα επί του Πανθρακικού, σύμφωνα με τον Μιχάλη Αυγενικού.

«Νίκη για την ψυχολογία μας»
Να ξεπεράσει τις δύο ήττες συνεχόμενες ήττες, από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ με νίκη επί του Πανθρακικού θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ανέφερε στη Nova ο μέσος των Ηπειρωτών, Μιχάλης Αυγενικού. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες για να ανέβει η ψυχολογία τους.

«Είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα και τώρα κοιτάμε τον Πανθρακικό στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε για να μειώσουμε την απόσταση. Θα δουλέψουμε και πάμε για τη νίκη. Ο Πανθρακικός έχει παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο, έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή, πίεση δεν υπάρχει αλλά θέλουμε τη νίκη για την ψυχολογία μας. Αυτά που θα μας πει ο προπονητής μας θα τα εφαρμόσουμε, υπάρχει αισιοδοξία και θα βάλουμε τα δυνατά μας για τη νίκη», δήλωσε ο Αυγενικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: