Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Αναστασίου: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια»

Ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό τόσο από τη νίκη απέναντι στην Καλλονή όσο και από την απόδοση του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου. «Κέρδος τα νέα παιδιά», είπε ο τεχνικός των «πράσινων».

Αναστασίου: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια»
Ευχαριστημένος τόσο από τη νίκη απέναντι στην Καλλονή όσο και από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός των «πράσινω», μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στη διάρκεια που αποκτούν σταδιακά οι παίκτες του αλλά και στα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στην ομάδα.

Τέλος, αναφέρθηκε στην ωριμότητα των «πράσινων», που πλέον μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο.
Αναλυτικά:


«Ήταν ένα παιχνίδι που μας έδωσε τη δυνατότητα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής που δεν είχαν παίξει πολύ τον τελευταίο καιρό. Τεστάραμε τους εαυτούς μας χωρίς κάποιους βασικούς. Η συμπεριφορά των παικτών ήταν σοβαρή κι επαγγελματική. Έκαναν αυτά που τους ζητήσαμε. Η απόδοση και η διάρκεια ήταν πάρα πολύ καλή και παίξαμε για 90 λεπτά σε καλό ρυθμό. Ήταν ευχάριστο ότι έπαιξαν αρκετά νέα παιδιά. Όλα τα παιδιά στο τέλος ήταν κάτω των 22 πλην του Μέντες. Αυτή η ομάδα ωριμάζει και μπορεί να κάνει καλή διαχείριση παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Όλοι οι παίκτες δείχνουν έτοιμοι και προσηλωμένοι στον στόχο. Όλοι είναι έτοιμοι για ένα ή ενενήντα λεπτά. Τους τονίσαμε ότι σημαντικό είναι η διάρκεια και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί με την ίδια νοοτροπία. Μεγάλο κέρδος για μας τα νέα παιδιά. Έχουμε ένα παιχνίδι το Σάββατο και εκεί θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το αν μπορεί να είναι φρέσκος μέχρι το τέλος ο Παναθηναϊκός: «Το σημαντικό είναι ότι ο στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Αυτό κάνουμε, αυτό συνεχίζουμε κι αυτό θέλουμε. Η ομάδα είναι δουλεμένη και γυμνασμένη. Στον Παναθηναϊκό θα πρέπει πάντα να το κυνηγάς με όλες σου τις δυνάμεις. Θέλουμε να κερδίζουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Μείναμε πίσω στην αρχή επειδή δεν ήμασταν έτοιμοι. Το σημαντικό είναι ότι βελτιωνόμαστε και είμαστε πιο ώριμοι. Κάποια παιχνίδια θα είναι πολύ κρίσιμα. Μπορούμε να κοιτάξουμε τους πάντες στα μάτια κι ανυπομονούμε για τη συνέχεια».

Για τον Πράνιτς ως αμυντικό χαφ:
«Δεν είναι λόγω ανάγκης. Ο Πράνιτς μπορεί να δώσει πολλές λύσεις. Δεν είναι εντυπωσιακός, αλλά πολύ ουσιαστικός. Βοηθάει πολύ στο παιχνίδι που παίζουμε. Η ομάδα έχει παίκτες που ωριμάζουν. Οποιαδήποτε απουσία μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω και χωρίς να τα βάφουμε μαύρα. Όλοι είναι σημαντικοί και θέλουμε να παίρνουμε το μάξιμουμ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: