Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Μπακούρας: «Ο Άρης δεν τελειώνει σήμερα, ο Άρης ξαναξεκινά!»

Αισιόδοξος σε ότι αφορά την επόμενη μέρα του Άρη, αλλά και αποφασισμένος να συνδράμει όσο μπορεί στην αναγέννηση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Μπακούρας. Το μέλος της οργανωτικής επιτροπής των εκδηλώσεων συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του Άρη, επιχείρησε παράλληλα νέο κάλεσμα στον κόσμο των «κίτρινων» να δώσει το παρών την Τρίτη στη γιορτή και να «κιτρινίσει» όλη την πόλη με την παρουσία του!

«Η δική μου νοοτροπία επιτάσσει να κοιτάζω μπροστά, δεν μπορώ να ασχοληθώ με το παρελθόν και με το τι συνέβη τα προηγούμενα χρόνια, φτάνοντας τον Άρη μέχρι εδώ. Το θέμα είναι να κοιτάξουμε στο μέλλον και να βρούμε τρόπους διοίκησης και επιλογής ανθρώπων που θα είναι οικονομικά εύρωστοι, σοβαροί και ειλικρινείς. Μαζί με το θεσπέσιο κοινό μας, που στηρίζει την ομάδα σαν να μην περνάει τραγικές στιγμές και σαν να μην βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα» ανέφερε αρχικά ο κύριος Μπακούρας.

Προσέθεσε μάλιστα στη συνέχεια, σχολιάζοντας την επόμενη μέρα του συλλόγου: «Στόχος πρέπει να ?ναι να είμαστε πρώτοι στην Ελλάδα, όχι μεταξύ φθοράς κι αφθαρσίας. Προσωπικά, είμαι σίγουρος πως η επόμενη μέρα, θα ?ναι δεδομένα καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια».

Προχωρώντας σε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις επαφές που γίνονται για το μέλλον του Άρη, επεσήμανε: «Η αλήθεια είναι πως γίνονται αυθόρμητες επαφές, υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα, αλλά όλοι περιμένουν να δουν πως θα καταλήξει η φετινή χρονιά και τι θα καταφέρει η ομάδα. Ακόμη κι αν δεν βρεθεί ένας εύρωστος επενδυτής ν? αναλάβει, θα βρεθούν 6-7 άνθρωποι στην οικογένεια του Άρη, για να οδηγήσουν την ομάδα ψηλά.

Το καλύτερο είναι να έρθει ένας ισχυρός επενδυτής, να βγει μπροστά μαζί με ανθρώπους που δεν διοίκησαν ποτέ την ομάδα. Το σύνθημα για το δεύτερο αιώνα ζωής του Άρη, θα πρέπει να είναι η ομάδα στην πρώτη θέση, όπως καταφέραμε τις προηγούμενες δεκαετίας στο μπάσκετ. Δημιουργήσαμε τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία στο άθλημα, στόχος πρέπει να ?ναι να κάνουμε κάτι ανάλογο και τώρα, με μια ομάδα αγωνιστικά εξαιρετική και οικονομικά εύρωστη. Σίγουρα θα περάσουν δύσκολα χρόνια, χρειάζεται επιμονή, υπομονή κι οργάνωση. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη, ειδικά όταν καλείσαι να πείσεις τον κόσμο πως αλλάζουν οι καταστάσεις. Απαιτούνται από δω και στο εξής, καθαρές κουβέντες και ειλικρίνεια».

Ολοκλήρωσε δε την τοποθέτηση του υπογραμμίζοντας: «Περιμένουμε πολύ κόσμο στην εκδήλωση. Θα ?ναι μια γιορτή με μεγάλη περηφάνια. Θα γεμίσουμε το Παλέ, θα γεμίσουμε τους δρόμους και θα περάσουμε το μήνυμα πως ο Άρης δεν τελειώνει σήμερα, αλλά ξαναξεκινά»!Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: