Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

«Έτοιμοι για… πόλεμο κόντρα στον Άρη»

Έτοιμοι να… πολεμήσουν είναι όλοι στον Ηλυσιακό για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, κάνοντας αρχή στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, όπως ανέφερε ο τεχνικός Δημήτρης Κουστένης.

«Έτοιμοι για… πόλεμο κόντρα στον Άρη»
Ο Ηλυσιακός παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία και ο Δημήτρης Κουστένης έδωσε το σύνθημα νίκης για το ματς με αντίπαλο τον Άρη στο πλαίσιο της 22ης στροφής της Α1.

Ο τεχνικός της ομάδας των Ιλισίων τόνισε ότι οι παίκτες του θα πάνε για… πόλεμο κόντρα στους «κίτρινους» και επίσης ζήτησε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

«Για μας ξεκινάει από το ματς με τον Άρη, ένας πόλεμος, ο οποίος θα τελειώσει στις 3 του Μάη. Έχουμε αποφασίσει ΌΛΟΙ ΜΑΣ να πολεμήσουμε έως το τέλος, κόντρα στις δυσκολίες. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε μέσα μας ώστε να κρατήσουμε τον Ηλυσιακό στην Α1 και περιμένω από τον κόσμο να δείξει τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση και να γεμίσει το γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κουστένης.

Από την πλευρά των παικτών ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Χατζής δήλωσε: «Τώρα πια μιλάνε οι πράξεις. Πρέπει να νικήσουμε τον Άρη. Αυτό τα λέει όλα. Θα είναι ψέμα να πω ότι δεν έχω στο μυαλό μου να σπάσω το ρεκόρ πόντων στο πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ (σσ. Θέλει 6 πόντους για να ξεπεράσει τον Άγγελο Κορωνιό που βρίσκεται στην πρώτη θέση με 5170 π. έναντι 5.165 του Χατζή) όμως θέλω να το συνδυάσω με μία μεγάλη νίκη κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα όπως ο Άρης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: