Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Κρατάει… μικρό καλάθι ο Αντσελότι!!

Μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης με την Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κι όπως ανέφερε ο Κάρλο Αντσελότι, το γεγονός πως οι Γερμανοί είναι εκτός πρωταθλήματος, τους κάνει πιο επικίνδυνους!

Κρατάει… μικρό καλάθι ο Αντσελότι
Χαμηλά κρατάει τον πήχη ο Κάρλο Αντσελότι ενόψει των διπλών παιχνιδιών της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ιταλός κόουτς των Μαδριλένων εκτιμά ιδιαίτερα τις δυνατότητες των Βεστφαλών και υπογραμμίζει πως απ' τη στιγμή που οι προσεχώς αντίπαλοί του είναι... εκτός γερμανικού πρωταθλήματος, αυτόματα έχουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να διακριθούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Οι καλύτερες ομάδες έφτασαν στα προημιτελικά. Η Ντόρτμουντ διαθέτει πολύ καλό ρόστερ, είναι μια οργανωμένη ομάδα και έχει εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ. Την περσινή σεζόν έφτασαν στον τελικό κι αυτό λέει πολλά. Θα είναι ανοιχτά και τα δύο ματς. Ανυπομονούμε για αυτά τα δύο παιχνίδια. Είναι εκτός διεκδίκησης τίτλου στο γερμανικό πρωτάθλημα και πιστεύω πως θα έχουν ακόμα ένα κίνητρο για να πάνε ψηλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πολύ καλοί στην άμυνα, αλλά και στις αντεπιθέσεις, θα χρειαστεί να δείξουμε χαρακτήρα για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση», τόνισε σχετικά ο Αντσελότι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: