Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Θα στείλει… μήνυμα ο Μαρινάκης!!

Δυνατό φίνις θέλει από τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης και θα μιλήσει σήμερα ή αύριο στην ομάδα, την οποία θα ακολουθήσει στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Θα στείλει… μήνυμα ο Μαρινάκης
Από κοντά αναμένεται να παρακολουθήσει το κυριακάτικο (23/3, 19:30) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη ο Βαγγέλης Μαρινάκης ώστε να περάσει το δικό του μήνυμα στην ομάδα. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είτε θα ταξιδέψει σήμερα με την ομάδα, διαφορετικά θα πάει κατευθείαν στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή και θα μιλήσει σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θα δει για πρώτη φορά φέτος εκτός έδρας παιχνίδι των Πρωταθλητών Ελλάδας για τη Superleague και θέλει να καταστήσει σαφές ότι θα πρέπει να κλείσει δυνατά η χρονιά, παρότι ήρθε ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο τίτλος κατακτήθηκε και μαθηματικά το περασμένο Σάββατο. Άλλωστε, απομένει το Κύπελλο Ελλάδος και απομένουν πλησιάζουν (2, 16/4) τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και θέλει να δει σημάδια αποσύνθεσης της ομάδας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: