Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

«Η νίκη είναι μονόδρομος»

Ετοιμοπόλεμοι είναι οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο βάσει των όσων δήλωσε ο Γιάννης Γκούμας. «Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει για εμάς, η νίκη», τόνισε ο βοηθός του Κεχαγιά.

«Η νίκη είναι μονόδρομος»
Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει για την Ξάνθη κόντρα στον Πανιώνιο και αυτό είναι η νίκη σύμφωνα με όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova o Γιάννης Γκούμας.

Ο βοηθός του Νίκου Κεχαγιά εξέφρασε την πίστη του προς τους ποδοσφαιριστές της ακριτικής ομάδας, ενώ υπογράμμισε πως στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές θα τα δώσουν όλα για την παραμονή στη Super League.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Γκούμα:

«Το παιχνίδι είναι μονόδρομος και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας εκτός από τη νίκη. Προετοιμαζόμαστε καλά, γιατί θεωρώ πως στα τελευταία πέντε παιχνίδια όλες οι ομάδες θα δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για την παραμονή. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και αν παίξουμε σύμφωνα με την αξία μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα:

«Πάντα υπάρχει άγχος, είτε υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον είτε όχι. Απλά το άγχος πρέπει να μας βγει θετικά. Τα παιδιά ξέρουν πως είμαστε σε δύσκολη θέση και ξέρουν πως θα κάνουν τα πάντα. Ο Πανιώνιος θα μας περιμένει στο μισό γήπεδο κα θα χτυπήσει στην κόντρα. Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα. Θα ασκήσουμε πίεση από το πρώτο λεπτό για να πετύχουμε κάποιο γκολ και να απελευθερωθούμε περισσότερο. Στα μάτια των παικτών βλέπει πως υπάρχει διάθεση και όρεξη. Θέλουν πολύ το ματς και θα το δείξουν και την Κυριακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: