Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

«Ο Άρης από την Γ Εθνική»

bakouras1
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Λεωνίδας Μπακούρας, μέλος της επιτροπής εορτασμού για τα 100 χρόνια του συλλόγου. Αναφέρθηκε στην γιορτή που θα γίνει την Τρίτη (25/03), αλλά και στην “επόμενη μέρα” της ποδοσφαιρικής ομάδας, τονίζοντας ότι “ο Άρης πρέπει να ξαναρχίσει από το μηδέν και να χτιστεί σωστά”.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Λεωνίδας Μπακούρας:
«Γιορτάζουμε τα 100 χρόνια και θα γίνει μια μεγάλη γιορτή, η οποία θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο Παλέ ντε Σπορ. Θα τιμηθεί η ομάδα του ’70, που πήρε το κύπελλο, η ομάδα της Ευρώπης με τον Βένο, τον Κούη, τον Φοιρό και όλα τα άλλα παιδιά, που μας έκαναν περήφανους, η πρώτη ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα μπάσκετ, αλλά καιι βετεράνοι παίκτες. Θα βρίσκονται εκεί όλες οι ακαδημίες του Άρη και όλοι όσοι θέλουν και επιθυμούν θα θέλαμε να έρθουν κοντά μας για να τιμήσουν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής. Εμείς ως επιτροπή πρέπει να δώσουμε κουράγιο και θα τραβήξουμε μπροστά για να δείξουμε ότι υπάρχει και επόμενη μέρα.
Μετά τις 8 το βράδυ θα φωταγωγηθεί όλη η Θεσσαλονίκη, θα στηθεί εξέδρα στον Λευκό Πύργο ο οποίος θα έχει φωτιστεί στα κίτρινα, θα μπει η μεγάλη σημαία του Άρη πάνω και εκεί θα ακολουθούσουν πολλά χάπενινγκς. Κάποια στιγμή θα φύγουμε όλοι μαζί από το Παλέ και θα κατευθυνθούμε προς τον Λευκό Πύργο, όπου θα συνεχιστεί η εκδήλωση ως αργά το βράδυ. Είναι μια ευκαιρία ο κόσμος να διασκεδάσει και να ξεφύγει ψυχολογικά από αυτή την ταλαιπωρία που ζει τα τελευταία χρόνια».
Για την ποδοσφαιρική πορεία της ομάδας: «Δεν είναι μόνο η φετινή χρονιά, είναι πολλά χρόνια τώρα που υπάρχει αυτή η φθίνουσα πορεία. Φέτος είναι μια χρονιά ταλαιπωρίας μια χρονιά που δεν ξέρω που θα οδηγηθεί, γιατί ακόμη μπορεί να γίνει το θαύμα. Και να υποβιβαστεί ο Άρης δεν θα τα παρατήσουμε, πρέπει να ξεκινήσουμε όλοι μαζί να χτίσουμε κάτι καινούργιο. Θέλει επιμονή και υπομονή για να δημιουργηθεί κάτι ωραίο. Δεν φοβάμαι την Γ’ εθνική, αν πούμε ότι θα ξεκινήσουμε κάτι από το μηδέν αυτό λέω, ότι πρέπει να γίνει από την Γ’ εθνική. Δεν νοείται, πάντως, ο φίλαθλος του Άρη να τραβάει αυτή την ταλαιπωρία κάθε Σαββατοκύριακο. Εκτός από την κακή πορεία της ομάδας πρέπει να βλέπεις και άλλους πέντε αγώνες! Τι θα κάνει η Καλλονή, τι θα κάνει ο Πλατανιάς και όλες οι υπόλοιπες που έχουν κοινό στόχο…».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: