Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Με τριάδα για το «τρίποντο»

Με αλλαγές στη σύνθεσή του αλλά και τριάδα στην επίθεση ενδέχεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Απόλλωνα (19.30, Novasports 2)ο Γιάννης Αναστασίου.

Με τριάδα για το «τρίποντο»
Να αφήσει οριστικά πίσω του την ήττα από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο και να αποδείξει πως επρόκειτο απλά για μια παρένθεση στις τελευταίες καλές εμφανίσεις θέλει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Απόλλωνα, τον οποίο και αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής.

Εκτός από τη νίκη, ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι και η… οικονομία, αφού ο Γιάννης Αναστασίου θα προσπαθήσει με –περιορισμένο έστω- ροτέισον να φρεσκάρει την εντεκάδα και να δώσει ανάσες σε ορισμένους ποδοσφαιριστές που έχουν καταπονηθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Βέβαια, το γεγονός πως ο Απόλλωνας παίζει στη Λεωφόρο ένα από τα τελευταία του χαρτιά στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, υποχρεώνει τον Έλληνα τεχνικό να μην το… παρακάνει με τις αλλαγές, πράγμα που σημαίνει πως ορισμένοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στο βασικό σχήμα και γι’ αυτούς η… ανάπαυση θα πάρει αναβολή ορισμένων ημερών.

Λογικά, λοιπόν, θα υπάρξουν τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε στην Κρήτη τον ΟΦΗ την Τετάρτη και το πιθανότερο σχήμα (σε 4-1-3-2) θα αποτελείται από τους Καπίνο αντί Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια, τους Μαρινάκη, Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή και Νάνο στην άμυνα (μένει εκτός ο Σίλντενφελντ). Οι Μέντες, Αμπέντ και Πράνιτς θα είναι στα χαφ, ενώ ο Ατζαγκούν θα διατηρήσει ρόλο και θέση πίσω από τους δύο επιθετικούς, με τον Καρέλη να είναι εκείνος που θα πλαισιώσει τον Μπεργκ στην κορυφή.

Στις σκέψεις του Αναστασίου πάντως, «παίζει» σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέβει ο Παναθηναϊκός με τριάδα στην επίθεση, οπότε σε αυτήν την περίπτωση ο Κλωναρίδης θα ξεκινήσει βασικός.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: