Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

«Κομμένος» στη μέση ο ΠΑΟΚ!

Αν και προπονήθηκε, εντούτοις ο Κώστας Κατσουράνης αισθάνθηκε ενοχλήσεις κι έμεινε εκτός αποστολής ενόψει ΠΑΣ. Μέσα ο Μάρτενς μετά από καιρό, δείτε τους «εκλεκτούς» του ΠΑΟΚ που... δεν έχει κέντρο!

«Κομμένος» στη μέση ο ΠΑΟΚ
Χωρίς τον Κώστα Κατσουράνη θα παραταχθεί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ. Ο διεθνής άσος μπορεί να προπονήθηκε την Παρασκευή, ωστόσο συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις και μοιραία ο Γιώργος Γεωργιάδης τον απέκλεισε. Όπως επίσης το ίδιο συνέβη και με τον Νίκο Σπυρόπουλο, λόγω γαστρεντερικών διαταραχών!

Στα ευχάριστα είναι πως ο Μάαρτεν Μάρτενς είναι ετοιμοπόλεμος και επέστρεψε στους «εκλεκτούς» του «Δικεφάλου του βορρά» ύστερα από περίπου ένα μήνα. Μέσα είναι και ο Μαντούρο που τις τελευταίες ημέρες ανέβασε στροφές και λόγω των πολλών απουσιών στο κέντρο (τραυματίας ο Λάζαρ, τιμωρημένος ο Κάτσε), η συμμετοχή του κρίθηκε αναγκαία.

Η αποστολή: Γλύκος, Γκσπούρνινγκ, Τζαβέλλας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Μαντούρο, Νάτχο, Νίνης, Μάρτενς, Γεωργιάδης, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Χούσεν, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης

Οι παίκτες θα προπονηθούν για τελευταία φορά το Σάββατο στις 17:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια θα διανυκτερεύσουν στο Μακεδονία Παλλάς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: