Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

«Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας»

Τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν θα πρέπει να αξιοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τον Καλίφα Σανκαρέ, αν θέλουν να νικήσουν τον Παναιτωλικό.

«Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας»
Θετικό αποτέλεσμα ψάχνει ο Αστέρας Τρίπολης στην αναμέτρησή του με τον Παναιτωλικό και ο αμυντικός των Αρκάδων, Καλίφα Σανκαρέ, μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε πως κλειδί για αυτό θα αποτελέσει το κατά πόσο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα καταφέρουν να κάνουν γκολ τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό:
«Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα πάμε για τη νίκη. Είναι μια δύσκολη ομάδα με πολύ δυνατή έδρα και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν».

Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο του Παναιτωλικού:
«Τους αρέσει να παίζουν στην αντεπίθεση διότι έχουν γρήγορους παίκτες αλλά εάν παίξουμε καλά και κρατήσουμε τις θέσεις μας τότε δεν θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Ελπίζω να μην επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε σε άλλα παιχνίδια».

Για το ποιο θα είναι το κλειδί για να πάρει ο Αστέρας τη νίκη:
«Είναι αρκετά δυνατοί αλλά πιστεύω εμείς θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι και να μην τους δώσουμε τους χώρους για να απειλήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: