Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Διπλό επιβίωσης!!

Να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες που έχει προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία θέλει ο Άρης, ο οποίος ψάχνει το διπλό μέσα στην έδρα του Πανθρακικού (17.15, Novasports 1).

Διπλό επιβίωσης!
Μόνο στα… μαθηματικά μπορεί να ποντάρει ο Άρης για την υπόθεση της παραμονής του στη Σούπερ Λίγκα. Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, αλλά τουλάχιστον υπάρχουν! Για να παραμείνουν ωστόσο ζωντανοί στο παιχνίδι οφείλουν να παίρνουν νίκες ελπίζοντας παράλληλα σε στραβοπατήματα των ομάδων που προπορεύονται.

Οι «κίτρινοι» είναι διατεθειμένοι σε αυτά τα ματς που απομένουν να αγωνιστούν για την ιστορία τους και να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα που υπάρχει. Εύκολα γίνεται αντιληπτό πως ο αγώνας κόντρα στον Πανθρακικό αποκτά χαρακτήρα ζωής ή θανάτου και ο Σούλης Παπαδόπουλος κάνει όλη την εβδομάδα ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να πείσει τους ποδοσφαιριστές του να μην τα παρατήσουν.

Για το παιχνίδι στην Κομοτηνή προβληματισμός υπάρχει για τα πρόσωπα που θα κληθούν να καλύψουν τις θέσεις στην επίθεση. Αν και ο τεχνικός του Άρη δοκίμασε πολλά πράγματα, το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Μανιά να ξεκινά στην κορυφή και τους Καμινιώτη, Καραγιάννη ή Κουσίδη να τον πλαισιώνουν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: