Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Το πιστεύει ενόψει Παναθηναϊκού!

Αρκετά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Λόρι Σάντσες ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. «Αν παίξουμε όπως στο πρώτο ματς μπορούμε να κάνουμε κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Το πιστεύει ενόψει Παναθηναϊκού
Την απόλυτη πίστη του στον Απόλλωνα ενόψει της πολύ δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Λόρι Σάντσες.

Επιπλέον, ο Βορειοιρλανδός προπονητής επεσήμανε πως η ομάδα του θα πρέπει να παλεύει για βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια, έδωσε την υπόσχεση πως θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα αλλά εάν παίξουμε όπως και στην έδρα μας τότε μπορούμε να πάρουμε κάτι».

Για το συμβιβάζεται και με το βαθμό της ισοπαλίας: «Όλοι οι βαθμοί είναι σημαντικοί. Είναι σημαντικό να πάρουμε κάτι όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό αλλά και από τον ΠΑΟΚ και έχουμε αρκετά δύσκολο πρόγραμμα προς το τέλος. Πρέπει να κάνουμε κάτι πολύ καλό για να πάρουμε βαθμούς και ξέρω ότι στα τελευταία παιχνίδια θα δώσουμε τα πάντα. Ελπίζω οι άλλοι προπονητές των ομάδων να νιώθουν έτσι για τις ομάδες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: