Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Προσοχή... παγίδα για Παναθηναϊκό!!

«Ντου από Παντού» με το θεωρητικά εύκολο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα, που, όμως, μπορεί να κρύβει παγίδες για τους πράσινους. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για τον αγώνα με τον Απόλλωνα, όμως αυτό δεν πάει να πει κιόλας ότι οι πράσινοι θα έχουν σίγουρα εύκολο έργο. Κρύβει παγίδες το παιχνίδι. Ειδικά αν ο Παναθηναϊκός παίξει όπως με τον ΟΦΗ.
Προβλημάτισαν
Οι πράσινοι, λοιπόν, ήταν στα πάνω τους το τελευταίο διάστημα, αλλά στον ημιτελικό κυπέλλου δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και προβλημάτισαν. Η εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον ΟΦΗ δεν είχε σχέση με τα αμέσως προηγούμενα ματς.
Κούραση
Αν συνυπολογίσουμε και την κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι, αλλά και κάποιες απουσίες, τότε ο Απόλλωνας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον γηπεδούχο.
Σκληρό καρύδι
Μην ξεχνάμε ότι ο Απόλλωνας έχει εξελιχθεί σε σκληρό καρύδι, ενώ παλεύει για την σωτηρία του και κάνει σε κάθε ματς υπερπροσπάθεια.
Ισοπαλία ο Απόλλων στον α’
Επίσης, ο Παναθηναϊκός στον α’ γύρο δεν κατάφερε να κερδίσει τον Απόλλωνα. Το ματς είχε έρθει 1-1. Προηγήθηκαν οι πράσινοι, αλλά ισοφαρίστηκαν.
Τα πατήματά του
Ο Παναθηναϊκός, μάλιστα, και μιλώντας πιο γενικά τώρα, παρουσιάζει κι ένα θεματάκι στα χαφ πλέον τον τελευταίο καιρό, αφού ο Μέντες δεν είναι σε καλή κατάσταση από τότε που επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Θέλει χρόνο μέχρι να βρει τα πατήματά του.
Από το πρώτο λεπτό
Βάζοντας κάτω, λοιπόν, όλους αυτούς τους λόγους, τότε ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει θα πρέπει να κατέβει σοβαρός και συγκεντρωμένος στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό. Ο Απόλλωνας από την πλευρά του θα κοιτάξει πάνω απ’ όλα την άμυνά του κι αν του δοθεί κάποια ευκαιρία να κτυπήσει στην αντεπίθεση. Παλεύει, πάντως, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Δεν ρίχνει λευκή πετσέτα ποτέ. Για να δούμε, λοιπόν, πώς θα εξελιχθεί αυτός ο αγώνας. Έχει ένα ενδιαφέρον.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: