Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

«Το παν η αγωνιστικότητα»

Πάνω από όλα είναι η αγωνιστικότητα που δείχνει η Βέροια στα τελευταία της παιχνίδια και αυτή μπορεί να είναι και η αιτία που θα παραμείνει στην κατηγορία, σύμφωνα με τον Δημήτρη Αμαραντίδη.

«Το παν η αγωνιστικότητα»
Αισιόδοξος είναι ο Δημήτρης Αμαραντίδης, πως αν η Βέροια συνεχίσει να παίζει καλά, θα καταφέρει να πετύχει στον στόχο της, ο οποίος είναι η σωτηρία, όπως δήλωσε στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 27χρονου αμυντικού στο Nova:

«Είναι ένας τελικός, όπως όλα τα παιχνίδια που παίξαμε μέχρι στιγμής. Εμείς κρατάμε αυτή την αγωνιστικότητα που έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, βλέπουμε ότι όλα τα παιδιά παίζουν πολύ καλά και προσπαθούν μέχρι το τέλος να πετύχουν τον στόχο της ομάδας που είναι η σωτηρία», τόνισε ο Έλληνας άσος.

Για τον Λεβαδειακό σχολίασε: «Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Αν εμείς είμαστε καλοί θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, που είναι ή ένας πόντος ή τρεις».

Για το τι πρέπει να έχει η Βέροια για να τα καταφέρει απέναντι στον Λεβαδειακό, ανέφερε: «Πιστεύω ότι η αγωνιστικότητα που δείχνουμε στα τελευταία ματς είναι το παν. Αν παίξουμε έτσι εκείνη τη μέρα πιστεύω ότι θα πάρουμε το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: