Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

«Δεν έμαθαν από τα λάθη τους»

passalis1-610x350
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Πασσαλής για την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης και όπως τόνισε τα λάθη που γίνονται είναι συνεχόμενα και οι άνθρωποι της ομάδας δεν έμαθαν από αυτά.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το αν έχει υποβιβαστεί ο Άρης: «O Άρης κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό έχει υποβιβαστεί, δεν είναι τωρινή οι λόγοι που έχουν οδηγήσει τον Άρη σε αυτόν τον υποβιβασμό. Όλοι σιγά-σιγά θα πρέπει να αρχίσουν να συμβιβάζονται με αυτή την ιδέα και την πραγματικότητα ότι την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία.
Τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει μπει σε μια πορεία η οποία είναι μη αναστρέψιμη. Πέρυσι κατάφερε να σώσει την χρονιά στις τελευταίες τέσσερεις αγωνιστικές αλλά τα λάθη που έγιναν τότε επαναλήφτηκαν σε μεγαλύτερο βαθμό την χρονιά που διανύουμε με αποτέλεσμα τον διαφαινόμενο υποβιβασμό. Είναι πραγματικά απορίας άξιο το πώς γίνεται να έχει ο Άρης 10.500 εισιτήρια στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και όλες υπόλοιπες ομάδες να μάζεψαν 17.000. Και μιλάμε για την τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα και όλοι γνωρίζουν ότι οι ελπίδες παραμονής είναι ελάχιστες».
Για το αν έγινε λάθος σχεδιασμός το καλοκαίρι: «Είναι συνεχόμενα τα λάθη που γίνονται. Οι έμπειροι ποδοσφαιριστές της ομάδα, αυτοί που περίμενες ότι θα στηρίξουν την ομάδα, δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και οι νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση και έτσι είχαμε μια κακή αγωνιστική εικόνα από την ομάδα».
Για την επόμενη μέρα: «Τα πράγματα πλέον είναι απλά, ή ομάδα με τα χρέη που έχει μπορεί να σταθεί στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και να διεκδικήσει την άνοδο της  στηριζόμενη βέβαια από κάποιον παράγοντα γιατί δεν υπάρχουν χρήματα για να διαχειριστείς μια ομάδα στην Β εθνική με τόσα χρέη. Αλλιώς πας στην Γ Εθνική, διαλύεται η ΠΑΕ και βρίσκονται άνθρωποι που θα συνεχίσουν την πορεία της ομάδας».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: