Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Φουλ της δράσης!

Μεγάλα ματς σε όλα τα μέτωπα περιλαμβάνει η 22η αγωνιστική στην Α1. Ηλυσιακός-Άρης, ΠΑΟΚ-Νέα Κηφισιά και τα επαρχιακά ντέρμπι Απόλλων-Τρίκαλα και Ρέθυμνο-ΚΑΟΔ δεσπόζουν.

Φουλ της δράσης
Πέντε αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Α1 και η 22η αγωνιστική θα ξεδιαλύνει την κατάσταση σε αρκετά «μέτωπα».

Το Σάββατο ο ουραγός Ηλυσιακός παίζει το τελευταίο του χαρτί για τη σωτηρία υποδεχόμενος τον Άρη, που θέλει να κερδίσει για να απομακρυνθεί η παραμικρή πιθανότητα να κινδυνεύσει, αλλά και για να δει πιο καθαρά τα play offs, παρότι ο στόχος της έκτης θέσης έχει απομακρυνθεί. Νοκ άουτ για τους «κίτρινους», που την Τρίτη συμπληρώνουν 100 χρόνια ιστορίας, είναι ο Χαντ.

Ο Κολοσσός ενισχυμένος με τον Αμερικανό γκαρντ Χόπκινς και τον Σέρβο σέντερ Πάντιτς και με στόχο να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη φιλοξενεί τον Πανιώνιο, που είναι πάνοπλος με την επιστροφή του Λάνγκφορντ. Μεγάλο ματς γίνεται στην Πυλαία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Νέα Κηφισιά που διεκδικούν την τέταρτη θέση, με τους γηπεδούχους να αγωνιούν για τη συμμετοχή των Κούπερ (διάστρεμμα) και Πέιν (γαστρεντερίτιδα). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το επαρχιακό ντέρμπι του Απόλλωνα, που στοχεύει στα play offs, με τα Τρίκαλα που ψάχνουν το πρώτο τους διπλό στην Α1 για να αισθανθούν πιο άνετα στην κατηγορία.

Την Κυριακή ο Ίκαρος υποδέχεται στη Χαλκίδα τον Παναθηναϊκό, που θα παραταχθεί ξανά χωρίς Γκιστ (τραυματίας) και Μπατίστ (δεν είναι δηλωμένος στην Α1), ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανελευσινιακός χωρίς Πρίντεζη, Περπέρογλου (τραυματίες) και Σερμαντίνι (δεν είναι δηλωμένος στην Α1). Στο επαρχιακό ντέρμπι της ημέρας, το Ρέθυμνο φιλοξενεί τον ΚΑΟΔ, με τους Ηρακλειώτες να θέλουν με νίκη να απαλλαγούν οριστικά από το άγχος της σωτηρίας και τους Δραμινούς να στοχεύουν στην εδραίωση στην έκτη θέση.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο 22/3
16:00 Κολοσσός Ρόδου-Πανιώνιος (Novasports 4)
16:00 Ηλυσιακός-Άρης
17:00 Απόλλων Πάτρας-Τρίκαλα
18:00 ΠΑΟΚ-ΑΕ Ν. Κηφισιάς

Κυριακή 23/3
15:00 Ίκαρος Χαλκίδας-Παναθηναϊκός (Novasports 3)
16:00 Ρέθυμνο-ΚΑΟΔ
19:15 Ολυμπιακός-Πανελευσινιακός (Δημόσια Τηλεόραση)

Επόμενη αγωνιστική (23η):

Σάββατο 29/3
16:00 ΚΑΟΔ-Απόλλων Πάτρας
16:00 Άρης-Πανελευσινιακός
17:00 Ηλυσιακός-Ίκαρος Χαλκίδας (Novasports 3)

Κυριακή 30/3
15:00 Τρίκαλα-Ολυμπιακός (Novasports 4)
16:00 Νέα Κηφισιά-Ρέθυμνο

Δευτέρα 31/3
18:00 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (Novasports 3)
19:15 Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου (Δημόσια Τηλεόραση)

Δεν υπάρχουν σχόλια: