Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Κούης στο Metropolis: «Υπάρχουν άνθρωποι να βοηθήσουν»

Την πεποίθηση πως υπάρχουν μέλη στην οικογένεια του Άρη, που και θέλουν αλλά και δύνανται να βοηθήσουν στην προσπάθεια αναγέννησης του συλλόγου εξέφρασε ο Ντίνος Κούης. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του συλλόγου και μια από τις λίγες «σημαίες» του ποδοσφαιρικού Άρη, μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" έδωσε μια νότα αισιοδοξίας στις τάξεις της ομάδας λέγοντας:

«Μας δίνεται ευκαιρία να μην επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να δώσουν πολλά στην ομάδα. Με αυτά που γίνονται όμως, όχι απλά δεν πλησιάζουν, αλλά θέλουν να φύγουν ακόμη πιο μακριά. Όλοι αυτοί να μπουν μπροστά και να ενωθούμε όλοι όσοι αγαπάμε τον Άρη. Τώρα πρέπει να το δείξουμε αυτό. Όλοι μαζί θα πρέπει να πάρουμε μία απόφαση που θα δώσει την ευκαιρία στον Άρη να αναγεννηθεί και να γίνει ξανά η μεγάλη ομάδα του παρελθόντος».

Σε ερώτημα για το ποιοι είναι οι άνθρωποι που πρέπει να συμμετάσχουν στη νέα προσπάθεια, ο Ντίνος Κούης επεσήμανε:

«Όλοι ξέρουμε ποιοι έκαναν κακό. Αυτούς δεν τους θέλουμε. Θέλουμε κάποιους, που επιθυμούσαν να βοηθήσουν και δεν τους αφήνανε και φυσικά όλους όσοι θέλουν να ενισχύσουν τον σύλλογο. Εγώ έχω πληροφορίες για πολλούς τέτοιους ανθρώπους. Θα πρέπει να γίνει μία συγκέντρωση για να συζητηθούν όλα αυτά. Ό,τι είναι καλύτερο πρέπει να προσπαθήσουμε να το κάνουμε». Τέλος, αναφορικά με το σενάριο της Γ? Εθνικής, αλλά και τον παραγκωνισμό των βετεράνων όλ? αυτά τα χρόνια, υπογράμμισε:

«Δεν θέλω να βάζω ακόμη στο μυαλό μου σενάρια Γ? εθνικής. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές. Είναι μία απόφαση που δεν πρέπει να την πάρει ο Κούης ή κάποιο πρόσωπο συγκεκριμένα. Όλοι μαζί ομαδικά πρέπει να βρούμε την λύση. Στο εξωτερικό βλέπετε τι γίνεται με τους βετεράνους. Τους καλούν στο γήπεδο. Βγάζουν φανέλες με το όνομά τους. Πηγαίνουν στην μπουτίκ για αυτόγραφα και φωτογραφίες. Όλα αυτά μας έλειψαν από τον Άρη».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: