Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

«Πρέπει να παίξουμε δυνατά»

Την άποψη ότι αυτός και οι συμπαίκτες του στον Αστέρα Τρίπολης πρέπει να παίξουν δυνατά στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, εξέφρασε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις.

«Πρέπει να παίξουμε δυνατά»
Μια δυνατή εμφάνιση από τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Παναιτωλικό μπορεί να τους δώσει τη νίκη, στην αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής, όπως εξήγησε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις.

Ο ποδοσφαιριστής των "Αρκάδων" αναφέρθηκε και στο πού θα κριθεί το μεταξύ τους παιχνίδι λέγοντας ότι αυτός που θα εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου θα είναι και αυτός που θα πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη:

«Κάναμε κάποια σημαντικά λάθη στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε, αλλά πλέον πρέπει να έχουμε στο νου μας την επόμενη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό που είναι μια δύσκολη έδρα αλλά εμείς πρέπει να παίξουμε δυνατά και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για το αν θα είναι θετικό το ότι το παιχνίδι θα είναι σχετικά ελεύθερο:

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Έχουμε και οι δύο πετύχει τους στόχους μας αλλά θέλουμε τους βαθμούς ο καθένας για διαφορετικούς λόγους».

Για το τι υπολογίζει περισσότερο από την ομάδα του Παναιτωλικού:

«Είναι μια δύσκολη και δυνατή ομάδα με παίκτες που τρέχουν και έχουν πολύ δυνατή έδρα. Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και πιστεύω ότι θα έχει καλή έκβαση για εμάς».

Για το πού θα κριθεί ο αγώνας:

«Αυτός που θα κάνει τα πιο πολλά λάθη θα τα πληρώσει γιατί και οι δύο ομάδες εκμεταλλεύονται τα λάθη τους».

Για το αν υπάρχει κάποιος παίκτης που να ξεχωρίζει:

«Ο Καμαρά είναι ένας αρκετά καλός παίκτης, ο Μαρίνεθ είναι αρκετά καλός αλλά έχει ένα καλό σύνολο και δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να δημιουργήσουν προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: