Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Μιχάλης Ιορδανίδης στο Metropolis: «Ο Στέφενς δεν μπήκε στον ψυχισμό των Ελλήνων»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Καβάλας και βετεράνος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η φιλοσοφία άλλαξε με τον Γιώργο Γεωργιάδη. Έχει μεγάλη διαφορά με το Στέφενς στη σκέψη αλλά και στη διάταξη της ομάδας. Ο Γιώργος όσες φορές ανέλαβε τα κατάφερε μια χαρά. Άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας. Με τον Ολυμπιακό Ολυμπιακό είδα τον καλύτερο φετινό ΠΑΟΚ με πάθος, ένταση, συνδυασμούς. Με το Στεφενς έβλεπες έναν παίκτη να σκοράρει και στον επόμενο αγώνα να βρίσκεται εκτός 18αδας. Οι Γερμανο-ολλανδοί έχουν έναν δικό τους τρόπο δουλειάς που δεν ταιριάζει με τους Έλληνες. Και ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς Έλληνες διεθνείς παίκτες και αυτό επρεπε να το σεβαστεί. Ο Γιώργος μπορεί να πάρει το 100% των παικτών του. Την δεύτερη θέση θα την παίξει με τον Ατρόμητο. Αρχικά στο πρωτάθλημα και μετά στα πλει οφ για να πάρει την πολυπόθητη έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ».

Για το παιχνίδι της Καβάλας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι από πλευράς κινήτρου μιας και η Καλαμαριά δεν έχει στόχους ενώ εμείς έχουμε υποβιβαστεί. Υπάρχει βέβαια το γόητρο και θα δοθεί χρόνος σε παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος αρχίζει ένας Γολγοθάς για τις οκτώ ομάδες που θα συμμετέχουν στα πλέι οφ».

Για το αν Ηρακλής μπορεί να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ:

«Τον έχω παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια, έχει κάνει καλά παιχνίδια, έχει καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά είναι δύσκολο να αντέξει μέχρι το τέλος. Ξεκινάει και από βαθμολογικό μειονέκτημα μιας και η πρώτη ομάδα θα είναι η Κέρκυρα. Αν κερδίσει τα ματς στο Καυτατζόγλειο μπορεί να χτυπήσει την άνοδο».

Για την κατάσταση στην Καβάλα:

«Ο Βλασης Τσάκας είναι άνθρωπος που αγαπάει και γνωρίζει το ποδόσφαιρο και νοιάζεται για την ομάδα. Εγώ τα πάω καλά μαζί του. Οι εγκαταστάσεις είναι μια χαρά. Πρεπει να πάρουμε φορολογική ενημερότητα για μπορέσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα. Εξ αιτίας αυτού μείναμε με ένα μικρό ρόστερ και αρκετά παιχνίδια δε συμπληρώναμε 18αδα. Ο κ. Τσάκας έχει προσφύγει στην ΕΕΑ εναντίον ομάδων που έχουν πρόβλημα με το μετοχικό τους κεφάλαιο ώστε να μην συνεχίσουν στην Φούτμπολ Λιγκ. Σε 10 – 1 μέρες θα ξέρουμε που θα αγωνίζεται του χρόνου η Καβάλα».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: