Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

«Τους ευχαριστώ όλους στη Ρεάλ»

Ευγνώμων σε όλους όσους του εκδηλώνουν την αγάπη τους και τον στηρίζουν στις δύσκολες στιγμές που περνάει μετά την ρήξη χιαστών που υπέστη, είναι ο Χεσέ της Ρεάλ Μαδρίτης. Τι είπε για Ντόρτμουντ.

«Τους ευχαριστώ όλους στη Ρεάλ»
Περνάει δύσκολες στιγμές. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς μια ρήξη χιαστών. Ο Χεσέ, όμως, παίρνει δύναμη και κουράγιο απ’ όλους όσους τον στηρίζουν. Από παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση στη Ρεάλ Μαδρίτης, μέχρι και τους απλούς φίλους της «βασίλισσας».

Κι όπως δήλωσε, αυτό είναι κάτι που του δίνει περισσότερη δύναμη για να επιστρέψει δριμύτερος στη δράση του χρόνου και να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά.

«Πραγματικά εκτιμώ όλους όσους με στηρίζουν και μου δίνουν κουράγιο για τη συνέχεια. Με κάνουν πιο δυνατό και πιο αποφασισμένο να γυρίσω δριμύτερος στη δράση και να κάνω αυτό που ξέρω. Να παίξω ποδόσφαιρο. Πρέπει πάντως να το πάω ήρεμα, να μην πιέσω τον εαυτό μου. Αισθάνομαι ήδη καλύτερα, ήταν περίεργο αυτό που μου συνέβη, διότι έκανα για πρώτη φορά στη ζωή μου εγχείριση. Ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι την επάνοδό μου, τους ευχαριστώ ξανά όλους στη Ρεάλ Μαδρίτης. Υπόσχομαι να γυρίσω πιο δυνατός. Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και του είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον, όπως φυσικά και στους συμπαίκτες μου. Θα αφήσω πίσω μου αυτό το άσχημο γεγονός και θα σκέφτομαι μόνο θετικά».


Όσον αφορά το προσεχές ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, αλλά και την κλήρωση στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντόρτμουντ, είπε: «Μίλησα με τους παίκτες και τον προπονητή μου και τους είπα να πάνε και να νικήσουν το κλάσικο. Μου είπαν πως πλέον έχουν ακόμα ένα κίνητρο για να πάρουν τη νίκη, ούτως ώστε να μου την αφιερώσουν. Όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντόρτμουντ είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με πέρσι, αλλά πιστεύω πως είναι στο χέρι μας». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: