Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

«Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Η τωρινή αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού κάνει δυσκολότερο το σημερινό έργο του Απόλλωνα, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κόρμπο, που τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να κερδίσει κάτι από το ματς.

«Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο κόντρα στον Παναθηναϊκό»
Ο Απόλλων απέχει μόλις έναν πόντο από την επικίνδυνη ζώνη και δεν έχει περιθώρια να… ξεγράψει κάποιο ματς, ακόμη και αν πρόκειται για κάποιο σαν και το αποψινό (22/3, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Πάνω σε αυτή τη λογική ήταν και οι δηλώσεις του μέσου της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Παναγιώτη Κόρμπου στη Nova. Ο 28χρονος χαφ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να περιορίσει το κάθετο παιχνίδι του αντιπάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Έχουν μείνει πέντε αγωνιστικές και πρέπει να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά ανεβασμένος και είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά όχι ακατόρθωτο. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να το παλέψουμε και να πάρουμε όσα περισσότερα μπορούμε».

Για το τι πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του Απόλλωνα: «Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, δημιουργεί πολλές φάσεις, πρέπει να κλείσουμε τους χώρους και να περιορίσουμε το κάθετο παιχνίδι του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: