Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

«Ο Άρης με απογοήτευσε»

Στην πολύ κακή πορεία του Άρη αναφέρθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου σε δηλώσεις στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Παράλληλα εκθείασε τη δουλειά του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό.

«Ο Άρης με απογοήτευσε»
Τη φετινή πορεία του Άρη ανέφερε ως την μεγαλύτερη απογοήτευση της Σούπερ Λίγκας ο Μιχάλης Γρηγορίου σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FΜ 94,6.

Επιπλέον, σε ερώτηση για τον καλύτερο προπονητή, ο «εκλεκτός» του ήταν ο Γιάννης Αναστασίου, για τον οποίο είπε πως κάνει πολύ καλή δουλειά στον Παναθηναϊκό, αν και είχε να διαχειριστεί ένα αρκετά νεανικό ρόστερ.

Τέλος, για την Κέρκυρα και για το «βαρύ» πρόγραμμα που ακολουθεί, σχολίασε πως έχει μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές εδώ και καιρό για το τι πρέπει να γίνει στην περίοδο αυτή.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Βασίλη Σαμπράκο:

Για την Σούπερ Λίγκα: Το ενδιαφέρον είναι στα πλέι-οφ καθώς το πρωτάθλημα έχει τελειώσει από καιρό. Όλες οι ομάδες που θα παίξουν στα πέι-οφ είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα. Από και πέρα υπάρχει και μεγάλος ανταγωνισμός για την παραμονή στην κατηγορία.

Για την ευχάριστη και δυσάρεστη έκπληξη: Πανθρακικός και Παναιτωλικός. Διότι έχουν δύο προπονητές που έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Επιπλέον ο Ατρόμητος. Είναι μια ομάδα πολύ σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα και δείχνει πως αλλάξει επίπεδο. Αντίθετα, ο Άρης με απογοήτευσε. Βάσει δυναμικής και κόσμου. Δεν περίμενα με τίποτα να έχει αυτή την πορεία και να παλεύει αυτή τη στιγμή για να σωθεί.

Για τον καλύτερο προπονητή: Στον Γιάννη Αναστασίου θα έδινα τον συγκεκριμένο τίτλο γιατί με νέα παιδία και έχοντας αναλάβει μια πολύ βαριά φανέλα, όπως είναι εκείνη του Παναθηναϊκού, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Από και πέρα ο Άκης Μάντζιος και ο Μάκης Χάβος έχουν δείξει έργο σε Πανθρακικό και Παναιτωλικό αντίστοιχα.
Για την Κέρκυρα και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: Είναι πολύ ανταγωνιστικό διότι στην ουσία είναι δύο πρωταθλήματα. Είναι μεγάλο στοίχημα για εμάς να τα καταφέρουμε, γιατί τόσα παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη είναι πάρα πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα. Έχω πει και στα παιδιά πως πρέπει να προσέχεις για να έχεις. Αν δεν κάνεις συντήρηση δυνάμεων δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε τέτοιο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: