Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Πειθαρχεία και συγκέντρωση ζήτησε ο Αναστασιάδης!

Η πειθαρχία και η συγκέντρωση είναι τα συστατικά που θα βοηθήσουν τον Πλατανιά να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο σύμφωνα με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Πειθαρχεία και συγκέντρωση ζήτησε ο Αναστασιάδης
Αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα του Πλατανιά κόντρα στον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης σε δηλώσεις του στη Nova.

Ο τεχνικός του κρητικού συλλόγου τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει επηρεαστεί απ’ την επιβλητική νίκη της περασμένης αγωνιστικής, υπογραμμίζοντας πως θα χρειαστεί πειθαρχία και συγκέντρωση για να συνεχιστεί η θετική πορεία.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με έναν αντίπαλο, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός. Έχει ένα πάρα πολύ καλό προπονητή και μία καλή ομάδα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι, να έχουμε το μυαλό μας εκεί και να αποφύγουμε όσο το δυνατόν τα λάθη για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Για εμένα και την ομάδα η σκέψη μας είναι στο παιχνίδι αυτό», δήλωσε αρχικά ο Άγγελος Αναστασιάδης, ενώ για τη μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής με 7-0 σχολίασε: «Όχι δεν ανησυχώ για τίποτα. Τα έχω αφήσει όλα στην Παναγιά και είναι καλά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: